top of page

Patikka & Luontoliikunta

Yhdistä metsäretki ja virkistävät harjoitukset luonnon keskellä. Aktiviteetti on suunniteltu erityisesti yrityksille ja ryhmille, ja tämä kokonaisuus yhdistää liikunnan ja luonnon hyvinvointivaikutukset.

Kausi: Kevät, kesä, syksy, talvi

Kesto: 1-3 tuntia


Tiesitkö, että metsässä oleilu voi olla avain parempaan työhyvinvointiin ja tuottavuuteen? Tutkimukset vahvistavat, että metsässä vietetty aika vähentää stressiä, parantaa keskittymiskykyä ja nostaa mielialaa.Osana aktiviteettia osallistujat saavat nauttia luonnosta ja kuulevat metsän terveysvaikutuksista ja hyödyistä. Nautimme kaikille sopivasta metsäretkestä ja luontoliikunnasta, jossa yhdistyvät patikointi, lyhyet harjoitukset ja kehonhuolto. Retken aikana pysähdymme tekemään kaikille sopivia kevyitä harjoituksia. Hyödynnämme luonnon elementtejä, kuten kiviä, puita tai kallioita, osana harjoitusta. Käymme läpi liike- ja hengitysharjoituksia, joita sovellamme osallistujien tason mukaan kaikille sopivaksi variaatioineen.


Aktiviteetti on saatavilla ympäri vuoden, joten voit nauttia siitä keväästä talveen. Aktiviteetin voi tilata yhdessä ystävien kanssa tai työporukalle. Harjoituksen kesto sovitusti on 1-3 tuntia. Patikkaosuuden pituus räätälöidään toiveidenne mukaan sisältäen 1-3 pysähdystä matkan varrella.


Rauhallinen ja palauttava patikkaretki yhdistettynä kevyisiin metsäliikkeisiin auttaa lataamaan akkuja ja päästämään irti arjen kiireistä. Kokonaisuus rentouttaa kehoa ja mieltä, auttaen samalla vähentämään stressiä. Opit myös yksinkertaisia harjoituksia, joita voit hyödyntää arjessa.


Aktiviteettimme yhdistää luonnon terveysvaikutukset ja ryhmäsi hyvinvoinnin sekä kehonhuollon. Opettamalla terveellisiä tapoja ja menetelmiä voimme lisätä tuottavuutta ja sitoutuneisuutta. Liity mukaan ja koe virkistäytyminen luonnon helmassa!

Toimintaympäristö: Luontoympäristössä

Kohteet: Espoo / Helsinki / Järvenpää / Kirkkonummi / Nuuksio / Tuusula / Lohja / Fiskars

Kieli: Suomi, Englanti engl

Kuinka liikunta ja luonto muuttaa elämäämme

Auttaa nukkumaan paremmin

Luonnossa oleminen rauhoittaa ja maadoittaa olemiseen lisäten vitaliteettia. Ihmiset toimivat paremmin, kun he tuntevat olonsa hyväksi.

Vähentää ahdistusta ja masennusta

Luonto, jooga ja oleminen muuttaa fysiologisesti apatiaa ja masennusta hapettamalla aivot ja lisäämällä endorfiinien määrää veressä.

Vähentää kuormitusta ja stressitasoja

Kiristyvät määräajat, ihmisten väliset konfliktit ja muut stressit menettävät otteensa, kun opit hengittämään ja pysymään paikallaan olemisessa.

Parantaa huomiokykyä ja keskittymiskykyä

Luonto, meditaatio ja liikunta elvyttää immuunijärjestelmää. Parannettu vastustuskyky tarkoittaa vähemmän väsymystä ja sairastumisia.

bottom of page