top of page
< Edellinen

Nuotiotulilla

Tietoista läsnäoloa, kuuntelua ja musiikin luomista yhdessä ammatti muusikon ja meditaatio opettajan johdolla.

Aktiviteettiin kuuluu yksinkertaisia läsnäolo- ja kuunteluharjoituksia. Luomme yhteyden siihen ongelmattomaan luonnolliseen tilaan, joka on mielen ja ajatusten “tällä puolen”, aina saavutettavissa kun vain annamme sille tietoisen huomiomme.


Tuosta tilasta käsin luomme ääntä yhdessä, ja soitamme helposti soitettavia sormipianoja joissa ei ole “vääriä ääniä”. Harjoitamme puhdasta, ennakkoluulotonta kuuntelemisen ja improvisaation taitoa, ilman ulkopuolisia paineita, jokainen omasta sisimmästämme käsin, vapaana.
Kuinka liikunta ja luonto muuttaa elämäämme

Auttaa nukkumaan paremmin

Luonnossa oleminen rauhoittaa ja maadoittaa olemiseen lisäten vitaliteettia. Ihmiset toimivat paremmin, kun he tuntevat olonsa hyväksi.

Vähentää ahdistusta ja masennusta

Luonto, jooga ja oleminen muuttaa fysiologisesti apatiaa ja masennusta hapettamalla aivot ja lisäämällä endorfiinien määrää veressä.

Vähentää kuormitusta ja stressitasoja

Kiristyvät määräajat, ihmisten väliset konfliktit ja muut stressit menettävät otteensa, kun opit hengittämään ja pysymään paikallaan olemisessa.

Parantaa huomiokykyä ja keskittymiskykyä

Luonto, meditaatio ja liikunta elvyttää immuunijärjestelmää. Parannettu vastustuskyky tarkoittaa vähemmän väsymystä ja sairastumisia.

bottom of page