Metsäretriitti

Nuuksion metsä kutsuu rauhoittumaan ja hiljentymään ohjatusti metsäretriitille. Asumme yhdessä Suomen upeimmassa kelohuvilassa järven rannalla ja maisema avautuu suoraan Nuuksion kansallispuistoon.

Kausi: ympäri vuoden Ryhmäkoko: 1-10 henkeä Kesto: 1-3 päivää ​Taso: kaikki Hinta: 490 €


490 € 2-3 hlö / 2-3 hh huoneessa 4 makuuhuonetta

2 x 2 hh ja 2 x 3 hh Yhteensä: 10 hlö

Privaattimökki 839 € hlö tai 2 hlö 1090 €


I erä ilmoittautumisen yhteydessä 290 € (I retriittikirje - kuinka valmistautua)


II erä 2 viikkoa ennen retriittiä 200 € (II retriittikirje - saapumisohjeet)


HyvänOlon Retriitti soveltuu kaikille ja järjestetään 1-4 kertaa vuodessa Nuuksiossa. Vetäytyminen voidaan räätälöidä tilauksesta matkanjärjestäjille tai yritysryhmille.


Loma, johon liittyy olemista luonnossa ja harjoituksia, antaa rauhaa sekä mielelle että keholle. Retriitti tarjoaa ympäristön ja ohjelman rentouttaa keho erilaisista jännityksistä ja päivittäisistä toiminnoista. Viikonloppu lataa ja antaa energiaa eikä uuvuta, koska mikään ei energisoi kehoa ja mieltä niin kuin metsäluonto.


Nykyään kaiken pitää tapahtua nopeasti ja elämä on stressaavaa, joten ei ole mikään ihme, että yhä useammat tuntevat tarvitsevansa hengähdystauon arjen kiireestä. Metsäretriitillä sinulla on mahdollisuus keskittyä upeissa puitteissa meditaatioon, harjoituksiin ja olemiseen. Retriitti on irtiotto arjesta yksin, ystävien kera tai yhdessä kumppanin kanssa.


ALUSTAVA OHJELMARUNKO:


PE klo 15:00 Saapuminen ja huonejako klo 16:00 SUP-lautaretki tai patikka klo 18:00 Illallisbuffet klo 19:30 Nuotiomeditaatio klo 20:00 Yrttijalkakylpy ja sauna


LA klo 08:30 Meditaatio klo 09:00 Vegaaninen buffetaamiainen klo 10:00 Patikka ja metsäjooga klo 12:00 Lounas ja nokipannukahvit klo 13:00 Siesta tai suppailua klo 14:00 Metsäänuppoutumisen / retki

klo 17:00 WellWilderness aarrekartta klo 18:00 Illallinen klo 20:00 Nuotiomeditaatio klo 20:30 Ohjattu joogahieronta ja sauna


SU klo 08:30 Meditaatio klo 09:00 SUP-jooga ja aamusauna klo 10:00 Aamupalabrunssi klo 11:00 Tietoisuus-miniworkshop ja itsemyötätuntoharjoitukset klo 13:00 Lounas klo 14:00 Kotiinlähtö


Metsäretriitti vahvistaa omaa luontoyhteyttä ja antaa mahdollisuuden kirjautua ulos kiireestä. Pysähdymme turvallisesti ja ohjatusti erilaisten harjoitusten pariin.

Tuli, vesi, metsä, sauna ja upea kelohuvila rauhoittaa. Ympäristö ja ohjelma on luotu niin, että voit jättää arkihuolet ja paineet taakse, pysähtyä olemiseen, vaalia ja vahvistaa omaa yhteyttä luontoon.


Vaellamme pieniä pätkiä yksityisessä (metsäretriittiin varatussa) metsäluonnossa ja Nuuksion kansallispuistossa. Teemme ohjattuja meditaatioita, metsäänuppoutumisen -harjoituksia, luovuus harjoitteita ja kehollisia metsäjooga- ja chi kung - harjoitteita. Nautimme äänirentoutuksesta metsän ympäröimänä, yrttijalkakylvystä, puhdistavasta nuotiomeditaatiosta. Meditoimme huvilan takan äärellä tai riippumatoissa sään salliessa ja nauttimme pienistä päiväunista tunnelmallisessa kelohuvilassa.


Aamu alkaa kehoa ravitsevalla aamupalalla. Maukkaat lämpimät keitto lounaat laavulla nuotion loimussa lämmittävät syksyn saapuessa. Tarkasti suunniteltu kevyt, mutta ravitseva illallinen tasapainottaa ja maadoittaa oloa. Ruoka on tasokkaista raaka-aineista valmistettua kasvisruokkaa.


Metsäretriitissä otamme rennosti, pysähtelemme, ihmettelemme, nautimme ja annamme itsellemme aikaa nauttia olemisesta. Ohjelmaa on sopivasti. Joillekin sitä on enemmän kuin tarpeeksi. Siksi ohjeena on kuunnella omaa kehoaan ja olemustaan ja ottaa halutessaan omaa aikaa. Aina voi levätä, jos siltä tuntuu.


Pienillä lepohetkillä annat voimallisten harjoitusten vaikuttaa. Eli milloin vain voi jättää suunniteltua ohjelmaa väliin ja nukkua tai vaikka käydä kävelyllä. Kaikki on retriitillä vapaaehtoista! Voit siis koota juuri itseäsi ravitsevan oman retriittiohjelman runsaasta tarjonnasta.

Metsäretriitti on sinun omaa aikaasi.Kuinka liikunta, luonto ja oleminen muuttaa elämäämme

Project Gallery

Auttaa nukkumaan paremmin

Luonnossa oleminen rauhoittaa ja maadoittaa olemiseen lisäten vitaliteettia. Ihmiset toimivat paremmin, kun he tuntevat olonsa hyväksi.

Vähentää ahdistusta ja masennusta

Luonto, jooga ja oleminen muuttaa fysiologisesti apatiaa ja masennusta hapettamalla aivot ja lisäämällä endorfiinien määrää veressä.

Vähentää kuormitusta ja stressitasoja

Kiristyvät määräajat, ihmisten väliset konfliktit ja muut stressit menettävät otteensa, kun opit hengittämään ja pysymään paikallaan olemisessa.

Parantaa huomiokykyä ja keskittymiskykyä

Luonto, meditaatio ja liikunta elvyttää immuunijärjestelmää. Parannettu vastustuskyky tarkoittaa vähemmän väsymystä ja sairastumisia.