top of page

Metsäkokous- tai vetäytyminen

Toteutamme metsäretriitit ja elämykselliset luontovalmennukset Nuuksion kansallispuistossa. Ajatuksena päästä toimimaan erilaisessa ympäristössä ja rutiineissa latautumalla luonnosta.

Kausi: ympäri vuoden Ryhmäkoko: 1-30 henkeä Kesto: 1-2 päivää ​Taso: kaikki Hinta: alk. 490 €


Hinta alkaen 490 € 2-3 hlö / 2-3 hh huoneessa

2 x 2 hh ja 2 x 3 hh Yhteensä: 10 hlö

Privaattimökki 789 € hlö tai 2 hlö 1090 €


Esimiesretriitti tai esimerkiksi johtoryhmä- tai tiimivalmennus kick off -tilaisuus räätälöidään tilauksesta yritysryhmille tai matkanjärjestäjille.


Vetäytyminen, johon liittyy olemista luonnossa ja harjoituksia, antaa rauhaa sekä mielelle että keholle. Retriitti tarjoaa ympäristön toimia toisenlaisessa kuin tyypillisessä roolissa, jolloin pääsee pysähtymään kunnolla. Kahden päivän retriitti lataa ja antaa energiaa eikä uuvuta, koska mikään ei energisoi kehoa ja mieltä niin kuin harjoitukset ja metsäluonto.


Nykyään kaiken pitää tapahtua nopeasti ja elämä on stressaavaa, joten ei ole mikään ihme, että yhä useammat tuntevat tarvitsevansa hengähdystauon arjen kiireestä. Suorituskeskeisessä maailmassa ja nopeassa tempossa meinaa unohtua, että luovuus vaatii pysähtymistä, rentoutumista ja aikaa olla. Metsäretriitillä sinulla on mahdollisuus keskittyä upeissa puitteissa meditaatioon, harjoituksiin ja olemiseen.


Lähtiessä retriitiltä olet yhtä kokemusta rikkaampi ja sinulla on valmiudet välittää hyvää fiilistä, rentoutta ja mielen rauhaa ympäristöön jossa vaikutat - ja siitä on iloa!


---


MALLI OHJELMARUNKO:


PE

klo 15:00 Saapuminen ja huonejako

klo 16:00 Räätälöity ohjelma

klo 18:00 Illallisbuffet

klo 19:30 Räätälöity ohjelma

klo 20:00 Sauna


LA

klo 08:30 Meditaatio

klo 09:00 Buffetaamiainen

klo 10:00 Räätälöity ohjelma

klo 12:00 Lounas ja nokipannukahvit

klo 13:00 Siesta

klo 14:00 Räätälöity ohjelma

klo 17:00 Räätälöity ohjelma

klo 18:00 Illallinen

klo 20:00 Räätälöity ohjelma

klo 20:30 Sauna


SU

klo 08:30 Meditaatio

klo 09:00 Aamusauna

klo 10:00 Aamupalabrunssi

klo 11:00 Räätälöity ohjelma

klo 12:00 Kotiinlähtö


Retriitti antaa tilaisuuden kirjautua ulos. Mahdollisuuden katsoa ihmistä, joka oikeasti on tai jollaiseksi haluaa tulla. Pysähtyä turvallisesti ja ohjatusti erilaisten harjoitusten ja itsensä kehittämistaitojen pariin.


Ympäristö ja ohjelma on luotu niin, että voit jättää arjen ja paineet hetkeksi taakse, pysähtyä olemiseen, vaalia ja vahvistaa omaa yhteyttä olemiseen ja itseen.


Vaellamme pieniä pätkiä yksityisessä (metsäretriittiin varatussa) metsäluonnossa ja Nuuksion kansallispuistossa. Teemme ohjattuja meditaatio- ja mindfulness-, metsäänuppoutumisen -harjoituksia, luovuus treenejä ja kehollisia luontoliikunta - harjoitteita. Nautimme äänirentoutuksesta takkatulen ääressä, yrttijalkakylvystä, puhdistavasta nuotiomeditaatiosta. Teemme hengitysharjoituksia ulkona sään salliessa ja nautimme pienistä päiväunista tunnelmallisessa kelohuvilassa.


Aamu alkaa kehoa ravitsevalla aamupalalla. Maukkaat lämpimät keitto lounaat laavulla nuotion loimussa tai huvilalla lämmittävät. Tarkasti suunniteltu kevyt, mutta ravitseva illallinen tasapainottaa ja maadoittaa oloa. Ruoka on tasokkaista raaka-aineista valmistettua kasvis- tai sekaruokaa.


Pienillä lepohetkillä annat voimallisten harjoitusten vaikuttaa. Eli milloin vain voi jättää suunniteltua ohjelmaa väliin ja nukkua tai vaikka käydä kävelyllä. Kaikki on retriitillä vapaaehtoista! Voit siis koota juuri itseäsi ravitsevan oman retriittiohjelman runsaasta tarjonnasta.


Itsensä kehittäminen kannattaa aina!

Kuinka liikunta ja luonto muuttaa elämäämme

Auttaa nukkumaan paremmin

Luonnossa oleminen rauhoittaa ja maadoittaa olemiseen lisäten vitaliteettia. Ihmiset toimivat paremmin, kun he tuntevat olonsa hyväksi.

Vähentää ahdistusta ja masennusta

Luonto, jooga ja oleminen muuttaa fysiologisesti apatiaa ja masennusta hapettamalla aivot ja lisäämällä endorfiinien määrää veressä.

Vähentää kuormitusta ja stressitasoja

Kiristyvät määräajat, ihmisten väliset konfliktit ja muut stressit menettävät otteensa, kun opit hengittämään ja pysymään paikallaan olemisessa.

Parantaa huomiokykyä ja keskittymiskykyä

Luonto, meditaatio ja liikunta elvyttää immuunijärjestelmää. Parannettu vastustuskyky tarkoittaa vähemmän väsymystä ja sairastumisia.

bottom of page