MAMAONLINE SYNNYTYS- JA VANHEMMUUS -VALMENNUS

Synnytys ja lapsen saanti on yksi elämämme suurimmista tapahtumista, transformaatio ja lukeutuu hyvin usein "henkisten" kokemusten top viiteen. Jokainen nainen on ainutlaatuinen, jokainen synnytys on erilainen. Valmennuksessa käymme läpi tekniikoita ja menetelmiä, joita voit käyttää synnytyksen aikana.

Teemme käytännön harjoituksia avautumisvaiheen tueksi. Keskustelemme omista toiveista sekä isän tai avustajan roolista synnytyksessä. Synnytyksen kulku ja vaiheet käydään läpi sekä marmapisteet kivunlievitykseen.

Mikäli kumppani tai avustaja estyy tulemasta niin saat olla pariharjoituksissa opettajan kanssa. Mukaan kurssille rento ja kiristämätön asu sekä muistiinpanovälineet. Kaikki muu tarvittava löytyy paikan päältä.

Työpajan aiheena mm.
♡ liike avautumisvaiheen aikana
♡ äänen käyttö ja itseilmaisu
♡ hengityksen käyttö synnytyksen aikana
♡ rentoutuminen ja kivun hyväksyminen
♡ synnytyksen kulku ja vaiheet
♡ isän tai avustajan rooli synnytyksessä
♡ parisuhde ja vauva
♡ käytännön harjoituksia:
♡ synnytys- ja ponnistus-asennot
♡ marmapisteet kivun lievityksenä
♡ hengitysharjoituksia
♡ synnytyslaulu

Valmistaudutaan synnyttämään luonnollisesti, hellävaraisesti ja rauhallisesti. Naisen keho on tarkoitettu synnyttämään ja luomaan uutta elämää. Työpajan luonne pyrkii olemaan rento ja rehellinen. Päämäärä on lisätä tietoisuutta tulevana vanhempana ja tarkastella synnytystä voimaannuttavana sekä elämää rikastuttavana tapahtumana. Valmennus on kolmen tunnin kertaluontoinen kokoontuminen ja paikalle voit saapua yksin tai yhdessä avustajan kanssa.

Tulevat kurssit:

25.4.2021
30.5.2021
27.6.2021
15.8.2021

Lisbeth Taivasmaa

Kurssin ohjaaja on joogaopettaja (RYT500), PilatesHealth-opettaja sekä suomen pilates yhdistyksen jäsen ja itsekin äiti Lisbeth Taivasmaa.

Kävin vuoden 2017 lopulla äitiysjoogassa ja olin aivan myyty. Synnytysvalmennukset antavat myös realistista ja hyvää näkökulmaa olematta liian ryppyotsaisia. Lämmin suositus!

Ida Alexeeva (Sinisalo)

Monelta?

SU 13:30-16:30

Valkjärventie 2

Espoo, 02310 

www.wellstudio.fi

 

Mail: hello@yogawellness.fi

Tel: +358 44 308 4004 - toimisto

© 2017 By MediaWellness Proudly created 

WellStudio