stock-vector-mandala-vector-design-eleme

Synnytys ja lapsen saanti on yksi elämämme suurimmista tapahtumista, transformaatio ja lukeutuu hyvin usein "henkisten" kokemusten top viiteen. Jokainen nainen on ainutlaatuinen, jokainen synnytys on erilainen. Valmennuksessa käymme läpi tekniikoita ja menetelmiä, joita voit käyttää synnytyksen aikana.

Teemme käytännön harjoituksia avautumisvaiheen tueksi. Keskustelemme omista toiveista sekä isän tai avustajan roolista synnytyksessä. Synnytyksen kulku ja vaiheet käydään läpi sekä marmapisteet kivunlievitykseen.

Mikäli kumppani tai avustaja estyy tulemasta niin saat olla pariharjoituksissa opettajan kanssa. Mukaan kurssille rento ja kiristämätön asu sekä muistiinpanovälineet. Kaikki muu tarvittava löytyy paikan päältä.

MAMAONLINE SYNNYTYS- JA VANHEMMUUS -VALMENNUS

Työpajan aiheena mm.
♡ liike avautumisvaiheen aikana
♡ äänen käyttö ja itseilmaisu
♡ hengityksen käyttö synnytyksen aikana
♡ rentoutuminen ja kivun hyväksyminen
♡ synnytyksen kulku ja vaiheet
♡ isän tai avustajan rooli synnytyksessä
♡ parisuhde ja vauva
♡ käytännön harjoituksia:
♡ synnytys- ja ponnistus-asennot
♡ marmapisteet kivun lievityksenä
♡ hengitysharjoituksia
♡ synnytyslaulu

Lisbeth Taivasmaa

Kurssin ohjaaja on joogaopettaja (RYT500), PilatesHealth-opettaja sekä suomen pilates yhdistyksen jäsen ja itsekin äiti Lisbeth Taivasmaa.

Kävin vuoden 2017 lopulla äitiysjoogassa ja olin aivan myyty. Synnytysvalmennukset antavat myös realistista ja hyvää näkökulmaa olematta liian ryppyotsaisia. Lämmin suositus!

Ida Alexeeva (Sinisalo)