MAMAONLINE ÄITI-VAUVA PILATES

WellMama Äiti-Vauva PILATES sisältää liikkeitä seisten, istuen, kylkiasennossa ja lattialla maaten noin 15 minuutin jaksoissa. Liikkeet on suunniteltu niin, että vauva voi olla sylissä tai maata huovan päällä matolla. Harjoitus etenee kaikkia osallistujia kunnioittaen ja vauvan tarpeet huomioiden. Välillä osa tunnista kuluu imettäessä ja toisella kerralla vauva nukkuu koko harjoituksen ajan.

Harjoituksissa keskitytään erityisesti lantionpohjan lihasten sekä muiden keskivartalon syvien lihasten tunnistamiseen ja harjoitteluun, huomioiden raskaudesta ja synnytyksestä palautuva keho. Kurssi sopii myös vatsalihasten erkaumasta, selkäkivuista tai lantionpohjan toimintahäiriöistä kärsiville äideille.

Äidin kunnon kohetessa myös vauva saa kokemuksia erilaisista asennoista, liikkeistä ja rytmistä. Välillä vauva saa pötkötellä alustalla ja välillä hän pääsee mukaan liikkumaan.

TUNTIEN SISÄLTÖ
2-5 minuutin teoriaosuus
55 minuutin harjoitus
5 minuutin loppuvenyttely

Pilates-liikeiden teho perustuu harjoittelua ohjaaviin periaatteisiin:

♡ hallittu hengittäminen
♡ hallittu hengittäminen
♡ keskustan käyttö
♡ kontrolli
♡ keskittyminen
♡ virtaus
♡ tarkkuus keskustan käyttö

Harjoitus sisältää turvallisia ja koko kehoa palauttavia sarjoja, jotka sopivat hiljattain synnyttäneille. Tavoitteena on vahvistaa keskikehoa ja lantionpohjaa, huoltaa kehoa ja parantaa liikkuvuutta.

Mukaan harjoitukseen:
♡ paksumpi pilates matto
♡ huopa
♡ kuminauha tai polvisukka
♡ tuoli
♡ hierontapallo tai tennispallo
♡ pilatespallo (halkaisija 25cm)

Tulevat kurssit:

16.4.-7.5.
14.5.-4.6.

Lisbeth Taivasmaa

Kurssin ohjaaja on joogaopettaja (RYT500), PilatesHealth-opettaja sekä suomen pilates yhdistyksen jäsen ja itsekin äiti Lisbeth Taivasmaa.

Kävin vuoden 2017 lopulla äitiysjoogassa ja olin aivan myyty. Synnytysvalmennukset antavat myös realistista ja hyvää näkökulmaa olematta liian ryppyotsaisia. Lämmin suositus!

Ida Alexeeva (Sinisalo)

Monelta?

PE 11:00-12:00

Valkjärventie 2

Espoo, 02310 

www.wellstudio.fi

 

Mail: hello@yogawellness.fi

Tel: +358 44 308 4004 - toimisto

© 2017 By MediaWellness Proudly created 

WellStudio