MAMAONLINE ÄITI-VAUVA JOOGA

Tämä 60 minuutin vuorovaikutteinen tunti sisältää myös lempeitä harjoituksia vauvoille sekä 15 minuutin rentoutuksen ja loppuhieronnan. Ilmapiiri pidetään rentona, joten voit ruokkia, liikkua tilassa tai rauhoittaa vauvaa aina, kun tarve syntyy - vauva on pomo! Harjoitus etenee kaikkia osallistujia kunnioittaen ja vauvan tarpeet huomioiden. Välillä osa tunnista kuluu imettäessä ja toisella kerralla vauva sattaa nukkua suurimman osan tunnista. Studiotunnilla nukkuvan vauvan voi jättää rattaissa ulos tai olohuoneeseen. Tiloista on näkymä pihalle sekä olohuoneeseen. (Itkuhälytin on tässä tapauksessa hyvä ottaa mukaan!)

Kurssilla tehdään turvallisia ja kehoa palauttavia joogaharjoituksia vauvan ehdoilla. Harjoituksissa keskitytään erityisesti lantionpohjan lihasten sekä muiden keskivartalon syvien lihasten tunnistamiseen ja vahvistamiseen sekä niska-hartiaseudun vetreyttämiseen. Liikkeet on suunniteltu niin, että vauva voi olla sylissä tai maata huovan päällä matolla. Harjoitus etenee kaikkia osallistujia kunnioittaen ja vauvan tarpeet huomioiden.

Tulevat kurssit:

12.4. - 3.5.
10.5.-31.5.

Lisbeth Taivasmaa

Kurssin ohjaaja on joogaopettaja (RYT500), PilatesHealth-opettaja sekä suomen pilates yhdistyksen jäsen ja itsekin äiti Lisbeth Taivasmaa.

Kävin vuoden 2017 lopulla äitiysjoogassa ja olin aivan myyty. Synnytysvalmennukset antavat myös realistista ja hyvää näkökulmaa olematta liian ryppyotsaisia. Lämmin suositus!

Ida Alexeeva (Sinisalo)

Monelta?

MA 11:45-12:45

Valkjärventie 2

Espoo, 02310 

www.wellstudio.fi

 

Mail: hello@yogawellness.fi

Tel: +358 44 308 4004 - toimisto

© 2017 By MediaWellness Proudly created 

WellStudio