top of page

Halkojooga tai pöllipilates

Kaikille sopiva metsäjooga -harjoitus luonnossa liikkuen hyödyntäen pöllejä, puita tai halkoja. Teemme liike-, ja hengitysharjoituksia lopuksi rentoutuen kalliolle tai alustalle köllöttelemään.

Kausi: kevät, kesä, syksy, talvi Ryhmäkoko: 4-25 hlö Kesto: 1-2 h​


Metsässä oleminen on nopea ja helppo tapa palata läsnäoloon. Rauhallinen ja palauttava patikkaretki ja kevyet metsäjooga harjoitukset lataavat akkuja. Retken aikana pysähdymme tekemään kevyitä hengitys- ja mielikuvaharjoituksia, verenkiertoa lisääviä venytyksiä ja lopuksi rentoudumme ohjatusti.

Kokonaisuus rentouttaa, auttaa vähentämään stressiä ja opit yksinkertaisia harjoituksia hyödyntää luonnon tervehdyttävää vaikutusta.

Kuinka liikunta ja luonto muuttaa elämäämme

Auttaa nukkumaan paremmin

Luonnossa oleminen rauhoittaa ja maadoittaa olemiseen lisäten vitaliteettia. Ihmiset toimivat paremmin, kun he tuntevat olonsa hyväksi.

Vähentää ahdistusta ja masennusta

Luonto, jooga ja oleminen muuttaa fysiologisesti apatiaa ja masennusta hapettamalla aivot ja lisäämällä endorfiinien määrää veressä.

Vähentää kuormitusta ja stressitasoja

Kiristyvät määräajat, ihmisten väliset konfliktit ja muut stressit menettävät otteensa, kun opit hengittämään ja pysymään paikallaan olemisessa.

Parantaa huomiokykyä ja keskittymiskykyä

Luonto, meditaatio ja liikunta elvyttää immuunijärjestelmää. Parannettu vastustuskyky tarkoittaa vähemmän väsymystä ja sairastumisia.

bottom of page