Geokätköily GPS-suunnistus

Lähdetään gps-laitteen avulla etsimään metsään piilotettuja rasteja tai geokätköjä. Aktiviteetista ottaa kopin koulutettu eräopas ja luontoliikunta-ohjaaja.

Kausi: koko vuodeni Ryhmäkoko: 4-25 hlö Kesto: 1-4 h​ 1 Taso: ** / ***


Geokätköily on nykyaikaista aarteenetsintää yhdessä jaetuissa ryhmissä tai yksin. Aktiviteetissa etsitään Nuuksion maastoon piilotettuja geokätköjä gps-laitteen tai kartan avulla. Geokätköilyä harrastetaan kaikkialla maailmassa, ja se sopii kaikenikäisille. Elämykseen voi yhdistää esimerkiksi eväshetken, tutustumisen Nuuksion kansallispuiston luontoon tai vaikkapa nokipannukahvit.Kuinka liikunta, luonto ja oleminen muuttaa elämäämme

Project Gallery

Auttaa nukkumaan paremmin

Luonnossa oleminen rauhoittaa ja maadoittaa olemiseen lisäten vitaliteettia. Ihmiset toimivat paremmin, kun he tuntevat olonsa hyväksi.

Vähentää ahdistusta ja masennusta

Luonto, jooga ja oleminen muuttaa fysiologisesti apatiaa ja masennusta hapettamalla aivot ja lisäämällä endorfiinien määrää veressä.

Vähentää kuormitusta ja stressitasoja

Kiristyvät määräajat, ihmisten väliset konfliktit ja muut stressit menettävät otteensa, kun opit hengittämään ja pysymään paikallaan olemisessa.

Parantaa huomiokykyä ja keskittymiskykyä

Luonto, meditaatio ja liikunta elvyttää immuunijärjestelmää. Parannettu vastustuskyky tarkoittaa vähemmän väsymystä ja sairastumisia.