top of page

Food & Forest

Järjestämme vieraille upean eräkokin 3-ruokalajin illallisen Nuuksion kansallismaisemissa katetulla laavulla joka sijaitsee keskellä metsää.

Kausi: ympäri vuoden Ryhmäkoko: 1-50 hlö Kesto: 3 h ​Taso: kaikki


Kolmen ruokalajin laavuillallinen rakentuu villiyrttien ja kotimaisten raaka-aineiden ympärille ja eräkokki loihtii ruokalistan riista, kasvis tai vegaani painotteisesti toiveidenne mukaan.


Laavu sijaitsee Nuuksion erämaamaisemissa Vihdin puolella yksityisellä alueella metsän keskellä, Nuuksion ympäröimänä. Laavuillalliseen voidaan sisällyttää aktiviteetti tai yöpyvä kokous upeassa kelohuvilassa järven rannalla. Kaikissa huviloissa on oma sauna ja rantaviiva, soutuvene ja hyvin varusteltu keittiö. Huviloita löytyy eri hintaluokissa.


Eräkokkikoulussa osallistujat pääsevät itse eräkokin opastuksella loihtimaan ateriakokonaisuuden valituista sesongin tuotteista. Eräkokkikouluun sisältyy kolme tuntia ruoan laittoa ja kaksi tuntia ruokailua. Maukas jälkiruoka ja nokipannukahvit päättävät laavuillallisen tai eräkokkikoulun.

Kuinka liikunta ja luonto muuttaa elämäämme

Auttaa nukkumaan paremmin

Luonnossa oleminen rauhoittaa ja maadoittaa olemiseen lisäten vitaliteettia. Ihmiset toimivat paremmin, kun he tuntevat olonsa hyväksi.

Vähentää ahdistusta ja masennusta

Luonto, jooga ja oleminen muuttaa fysiologisesti apatiaa ja masennusta hapettamalla aivot ja lisäämällä endorfiinien määrää veressä.

Vähentää kuormitusta ja stressitasoja

Kiristyvät määräajat, ihmisten väliset konfliktit ja muut stressit menettävät otteensa, kun opit hengittämään ja pysymään paikallaan olemisessa.

Parantaa huomiokykyä ja keskittymiskykyä

Luonto, meditaatio ja liikunta elvyttää immuunijärjestelmää. Parannettu vastustuskyky tarkoittaa vähemmän väsymystä ja sairastumisia.

bottom of page