top of page

Elämyspalvelut

Halkojooga tai pöllipilates

Halkojooga tai pöllipilates

Kaikille sopiva metsäjooga -harjoitus luonnossa liikkuen hyödyntäen pöllejä, puita tai halkoja. Teemme liike-, ja hengitysharjoituksia lopuksi rentoutuen kalliolle tai alustalle köllöttelemään.

Hyvinvointia metsistä -luento

Hyvinvointia metsistä -luento

Kuulemme nykyihmisen psykologisista ja fysiologisista haasteista stressin ja kiireen suhteen. Kuulemme miten metsä ja luonto voivat olla yksi hyvä ratkaisu rauhoittumiseen.

Laavuillalinen tai eräkokkikoulu

Laavuillalinen tai eräkokkikoulu

Järjestämme vieraille upean eräkokin 3-ruokalajin illallisen Nuuksion kansallismaisemissa katetulla laavulla joka sijaitsee keskellä metsää.

Lumikenkäretki

Lumikenkäretki

Lähde talviseen luontoon lumikengillä! Lumikenkäretki on täysin opastettu, ja sisältää kaikki tarvittavat varusteet. Retkeen voidaan sisällyttää nokipannukahvit sekä retkileivät lisähinnasta.

Metsäkokous- tai vetäytyminen

Metsäkokous- tai vetäytyminen

Toteutamme metsäretriitit ja elämykselliset luontovalmennukset Nuuksion kansallispuistossa. Ajatuksena päästä toimimaan erilaisessa ympäristössä ja rutiineissa latautumalla luonnosta.

Metsäkonsertti

Metsäkonsertti

Metsä Live -konsertti järjestetään metsässä tai sateisella säällä katoksen alla kodassa / laavulla. Metsäkonsertissa ollaan luonnon helmassa, jossa lyömäsoitintaiteilja ja ammattimuusikko yhdistää tietoisuustaidot ja musiikin upeaksi kokemukseksi osallistujilleen.

Nuotiotulilla

Nuotiotulilla

Tietoista läsnäoloa, kuuntelua ja musiikin luomista yhdessä ammatti muusikon ja meditaatio opettajan johdolla.

Rentoudu olemiseen

Rentoudu olemiseen

Avustettu rentoutuminen on voimaannuttava jaksamisen apuväline. Luonto- tai sointukylpy on rentoutumishetki – hetki, jonka aikana ei tarvitse suorittaa tai stressata.

Riippumattorentoutus

Riippumattorentoutus

Riippumatossa on aikaa vetäytyä omiin ajatuksiin, aistia ympäröivää luontoa, katsella ohi lipuvia pilviä tai kuunnella tuulen liikettä, antaen luonnon eheyttää olemusta.

SUP-Relax

SUP-Relax

SUP-joogaa tai melontaa voi harrastaa kuka tahansa. Suppailu soveltuu mainiosti vaikkapa pienen työ- tai kaveriporukan aktiviteetiksi. Melonta tai jooga laudalla parantaa läsnäoloasi ja keskittymiskykyäsi.

Skumppajooga

Skumppajooga

Skumppa- tai viinijoogassa pääsemme harjoituksen ohessa nautiskelemaan rennosti lasillisesta alkoholillista tai alkoholitonta juomaa.

Työ & Hemmottelu

Työ & Hemmottelu

Work & Wellness hemmotteluhoidot tarjoavat arjen luksusta, pysähtymistä ja hyvää oloa. Tilaa hoitaja työpaikallesi, polttareihin tai osaksi virkistyspäivää.

bottom of page