YOGAPILATES

KE 17:30-18:30 (k)
SU 18:15-19:15 (j)

Nautitko pilateksesta? Entä jooga? Lisbeth Taivasmaa yhdistää nämä kaksi toisiaan täydentävää kokonaisuutta kehoa ravitsevaksi ja voimistavaksi harjoitukseksi. Tunnin luonne on virkistävä ja energisoiva, jossa yhdistyy perinteiset jooga-asennot modernin pilateksen sarjoihin.
shutterstock_1225950541_edited.jpg

Pilates- tai joogafuusioharjoittelu tunnetaan myös nimellä yogalates tai yogilates. Lisbeth Taivasmaan kehittämä Lifefulness® YogaPilates on joogaliikkeistä ja pilates- sekä hengitys -harjoituksista koostuva kehoa kokonaisvaltaisesti hoitava dyynaminen tunti. Lisbeth muokkaa harjoituksen sopivaksi yksilöä sekä ryhmää ajatellen.

Menetelmän pääasiallisena tavoitteena on kehittää optimaalista, toiminnallista ryhtiä vahvistamalla vartalon keskialuetta, harjoittamalla fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja, ja syventämällä hengitystä. Teemme joogaliikkeitä yhdistäen siirtymiin modernin pilateksen elementtejä virtaavaksi kokonaisuudeksi. Tunneilla käytetään apuvälineitä joogaliikkeiden ja pilates harjoitteiden tarkkaan rakentamiseen sekä pienvälineitä kuten palloa, kuminauhaa, fomarolleria, tuolia, painoja ja keppiä.

Teho perustuu harjoittelua ohjaaviin periaatteisiin:
- hallittu hengittäminen
- keskustan käyttö
- kontrolli
- keskittyminen
- virtaus
- tarkkuus

Lifefulness® YogaPilates harjoittelu kehittää ryhtiä, voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa, sekä kehotietoisuutta ja koordinaatiokykyä. Tunti sopii kaikille ja opettaja antaa vaihtoehtoja liikkeille.

Toni_edited.jpg
Lisbeth