YIN YANG YOGA

KE 18:45-20:00

Nautitko lempeän ja dynaamisen liikkeen yhdistämisestä? Tällä tunnilla pääset haastamaan mieltä sekä kehoa voimaannuttavilla liikesarjoilla unohtamatta restoratiivisia joogaliikkeitä. Yin / Yang-jooga sisältää tyypillisesti dynaamisen yin-osion tunnin aluksi ja yang-osion tunnin viimeisellä puoliskolla. Yhdistämällä kaksi joogatyyliä Yin / Yang-jooga parantaa kuntoa edistämällä samalla rentoutumista ja kehon palautumista.

Yin Yang Jooga on kokonaisvaltainen ja systemaattinen harjoitus. Joogatunnilla edetään mieltä ja kehoa haastaen, kuunnellen ja kunnioittaen. Harjoitus lisää sekä voimaa, liikkuvuutta, kehotietoisuutta että hyväksyntää.

Tunnin ohjaaja ohjeistaa harjoitusta tarkalla, mutta rennolla otteella. Fyysisten asanoiden lisäksi tutkitaan myös hienovaraista energeettistä työskentelyä. Asanoista annetaan eri vaihtoehtoja, joten tunti tarjoaa oivalluksia niin vasta-alkajille, kuin pidempäänkin jooganneille. On kuitenkin hyvä, jos sinulla on edes hieman aiempaa kokemusta joogasta. Jokainen on kuitenkin tervetullut mukaan!

Toni_edited.jpg
Inari