Tietoinen läsnäoloharjoitus

"Teho" Samuli

Säännöllisellä meditaatiolla mieli asettuu, saa vakautta ja siirtyy syvemmille tunteen, intuition ja tietoisuuden tasoille. Tietoinen läsnäoloharjoitus on käytännönläheinen menetelmä, jota voi harjoittaa minkä tahansa muun henkisen harjoittelun rinnalla.

Tietoinen laskeutuminen universumin keskipisteeseen, tietoiseen rakkauteen ja kiitollisuuteen syvällä sisälläni, ei-henkilökohtaiseen rakkauden ytimeen, läsnäoloon ilman mitään pyrkimystä muuttaa mitään tai ketään. Tietoinen läsnäolo on tutkimusmatka "minään", siihen minään, joka lukee tätä tekstiä juuri nyt.

Meditaation tarkoitus on luoda ja herättää uudenlaista selkeyttä ja rehellisyyttä elämään, sisäisesti ja ulkoisesti. Keho, aistimukset, mieli, tunteet, henki ja tietoisuus: mitä ne ovat ja miksi?
Erotamme tietoisesti "minuuden" eri osa-alueet toisistaan yksinkertaisilla meditaatio-, läsnäolo- ja tietoisuusharjoituksilla.

Harjoituksessa herätämme uudenlaista selkeyttä ja rehellisyyttä elämään, sisäisesti ja ulkoisesti. Teemme yksinkertaisen ohjatun läsnäolo-meditaation ilman taustamusiikkia tai mielikuvaharjoitteita. Osallistuakseen ei tarvita aiempaa kokemusta meditaatio- tai joogaharjoituksista. Lämpimästi tervetuloa.

UUSI ASIAKAS

Tunnit on jaettu tason mukaan neljään ryhmään: perustaso, keskitaso, jatkotaso ja restoratiivinen. Miehet ovat myös tervetulleita viikkotunneille! Miehiä käy; Astangajoogassa, Dynaamisessa hathajoogassa, YogaPilates- sekä kehonhuolto- ja liikkuvuus-tunneilla. 

WellMama-tunnit on tarkoitettu raskaana oleville ja synnyttäneille äideille.

Kuinka varaan ja perun tunnin?

TUNNIN MAKSAMINEN

Tunti varataan aina etukäteen vaikka sinulla ei olisi sarjakorttia studiolle. Kertamaksun tai kortin voit maksaa paikan päällä ennen tuntia tai etukäteen verkkopankissa, tilille tai MobilePay.

 

Valitse kertamaksu, 3, 5 tai 10 x sarjakortti. Hintoihin pääset tutustumaan tästä.

Halutessasi voit ostaa lahjakortin tai sarjakortin ennakkoon sähköisesti tai noutamalla studiolta.

Valkjärventie 2

Espoo, 02310 

www.wellstudio.fi

 

Mail: hello@yogawellness.fi

Tel: +358 44 308 4004 - toimisto