LEMPEÄ HATHAJOOGA

TI 19:30-20:30

Lempeyteen ja yksilöllisyyteen nojaava hathajooga ei ohjaa vain yhteen oppiin, vaan antaa mahdollisuuden luottaa oman kehomielen viisauteen. Lempeä hathajooga lisää elinvoimaa omista lähtökohdista käsin ja tuo joogan myös osaksi arkea maton ulkopuolella.

Marikan lähestyminen joogaan on enemmänkin henkinen kuin fyysinen. Marikan mielestä joogaharjoitus on matka itseen sekä tapa jolla saa yhteyden kehoon ja vilkkaan mielen rauhoittumiseen. Marika sanoo: "Vaikka asanat edesauttavat fyysistä kehoa, niiden muoto ei kuitenkaan ole tärkeintä. Tärkeämpää on miltä asana tuntuu kehossa."- Tavoitteenani ohjaajana on auttaa sinua laskeutumaan tähän hetkeen, sekä löytämään lempeys ja myötätunto itseäsi kohtaan matolla ja maton ulkopuolella.

Voit vuokrata Marikan videoita kertamaksulla www.wellnessonline.fi palvelustamme tai osallistua studiotunnille paikan päällä.

OHJEET TUNNILLE
Ensimmäisellä kerralla saapumiseen kannattaa varata aikaa, mutta ovet avataan 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Pue yllesi mukavat, joustavat vaatteet, ja ota mukaan juomapullo ja pieni pyyhe. Studiolta löytyy lainamattoja, mutta suosittelemme ottamaan oman maton. Pese kädet ennen ja jälkeen tunnin. Desinfioi lainamatto tunnin jälkeen.

Toni_edited.jpg
Marika