JOMOJOOGA

Kirsi

Erittäin lempeä tunti joka sopii erityisesti kroonisista kiputiloista kärsiville. Tunnin ohjaaja on kärsinyt pitkään reumaattisista kivuista ja löytänyt joogasta elämänlaatua parantavan voimavaran. Tunti on suunniteltu kaikille ja pyrkii helpottamaan arjen kiputiloja avaten ja pitäen yllä kehon liikettä.

keskiviikko klo 08:30-09:30

Tiesitkö yli miljoona suomalaista kärsii kroonisesta kivusta? Jooga voi olla väline, jolla voidaan ehkäistä tai jopa helpottaa pysyvästi säännöllisesti harjoitettuna kroonisen kivun aiheuttamia vaivoja. Kroonisen kivun tiedetään aiheuttavan muutoksia ja vammoja aivojen anatomiaan. ihmisillä tehdyt tutkimukset osoittavat, että krooninen kipu aiheuttaa muutoksia aivojen harmaan aineen määrään ja valkoisen aineen eheyteen. Mikäli harmaa aine vähenee, saattavat kognitiiviset toiminnot heikentyä. Lisäksi voi seurata muistiperäisiä häiriöitä sekä tunnehäiriöitä.

Jooga ja meditaatio harjoitukset näyttävät suojelevan aivojen harmaata ainetta, mikä ehkäisee kroonisen kivun aiheuttamia vahinkoja. Jooga vahvistaa ihmisessä olevaa tervettä osa-aluetta, auttaa rentoutumaan ja parantaa luottamusta mahdollisuuteen hallita kipua. Rentous on jännityksen ja valppaana olemisen vastakohta. Elimistö tarvitsee lepoa, jotta stressitilanne laukeaa ja solujen energiavarastot pääsevät uusiutumaan ja mahdolliset vauriot korjautuvat.

Kirsin ohjaamalla tunnilla opetuksen periaatteena on, että jooga muokataan sopivaksi kullekin yksilölle huomioiden hänen mahdollisuutensa ja terveydentilansa. JomoJooga pitää sisällään selkärangan ja nivelten liikkuvuutta edistäviä liikkeitä sekä lihastasapainoa ja koordinaatiota että tasapainoa parantavia harjoituksia.

Harjoitus päättyy noin kymmenen minuutin ohjattuun rentoutukseen.

UUSI ASIAKAS

Tunnit on jaettu tason mukaan neljään ryhmään: perustaso, keskitaso, jatkotaso ja restoratiivinen. Miehet ovat myös tervetulleita viikkotunneille! Miehiä käy; Astangajoogassa, Dynaamisessa hathajoogassa, YogaPilates- sekä kehonhuolto- ja liikkuvuus-tunneilla. 

WellMama-tunnit on tarkoitettu raskaana oleville ja synnyttäneille äideille.

Kuinka varaan ja perun tunnin?

TUNNIN MAKSAMINEN

Tunti varataan aina etukäteen vaikka sinulla ei olisi sarjakorttia studiolle. Kertamaksun tai kortin voit maksaa paikan päällä ennen tuntia tai etukäteen verkkopankissa, tilille tai MobilePay.

 

Valitse kertamaksu, 3, 5 tai 10 x sarjakortti. Hintoihin pääset tutustumaan tästä.

Halutessasi voit ostaa lahjakortin tai sarjakortin ennakkoon sähköisesti tai noutamalla studiolta.

Valkjärventie 2

Espoo, 02310 

www.wellstudio.fi

 

Mail: hello@yogawellness.fi

Tel: +358 44 308 4004 - toimisto