Iyengarjooga

Jarno

Iyengarjoogassa asentotyöskentely on erittäin tarkkaa, mikä kehittää nopeasti kehotietoisuutta. Huomion tarkka kohdistaminen kehon linjauksiin hiljentää mielen ja linjaa sen toimimaan kehon kanssa yhteistyössä.

Iyengarjoogassa saat täysipainoisen harjoituksen keholle samalla kun mieli keskittyy ja rauhoittuu. Täsmälliset ohjeet herättelevät tietoisuutta kehosta ja sen terveistä linjauksista.

Jokaisen viikon tunti on erilainen, ammattitaitoisen opettajan suunnittelema kokonaisuus. Tunnit etenevät neljän viikon sarjoissa, kulloinkin painottaen seuraavia teemoja:

seisoma-asanat
eteentaivutukset ja kierrot
taaksetaivutukset
restoratiivinen eli kehoa rentouttava ja elvyttävä harjoitus. Tähän kuuluvat usein myös pranayama- eli hengitysharjoitukset

Iyengarjooga on ehkä maailman levinnein joogamuoto ja se on lisääntymässä Suomessakin tasaisen varmasti. Joogatyylin kehittäjällä, BKS Iyengarilla (1918-2014), on ollut ratkaiseva merkitys joogan leviämiselle ympäri maailman. Time magazine valitsi Iyengarin vuonna 2004 yhdeksi maailman sadasta vaikutusvaltaisimmasta ihmisestä. Esimerkiksi nykyään yleiset jooga-apuvälineet (puu/korkkitiilet, vyöt, huovat, köysiseinät - joidenkin arvioiden mukaan myös tuttu kuminen joogamattomme) ovat tulosta hänen vuosikymmeniä kestäneestä "tuotekehittelystään". Lisää tietoa iyengarjoogasta ja BKS Iyengarista: www.bksiyengar.com

UUSI ASIAKAS

Tunnit on jaettu tason mukaan neljään ryhmään: perustaso, keskitaso, jatkotaso ja restoratiivinen. Miehet ovat myös tervetulleita viikkotunneille! Miehiä käy; Astangajoogassa, Dynaamisessa hathajoogassa, YogaPilates- sekä kehonhuolto- ja liikkuvuus-tunneilla. 

WellMama-tunnit on tarkoitettu raskaana oleville ja synnyttäneille äideille.

Kuinka varaan ja perun tunnin?

TUNNIN MAKSAMINEN

Tunti varataan aina etukäteen vaikka sinulla ei olisi sarjakorttia studiolle. Kertamaksun tai kortin voit maksaa paikan päällä ennen tuntia tai etukäteen verkkopankissa, tilille tai MobilePay.

 

Valitse kertamaksu, 3, 5 tai 10 x sarjakortti. Hintoihin pääset tutustumaan tästä.

Halutessasi voit ostaa lahjakortin tai sarjakortin ennakkoon sähköisesti tai noutamalla studiolta.

Valkjärventie 2

Espoo, 02310 

www.wellstudio.fi

 

Mail: hello@yogawellness.fi

Tel: +358 44 308 4004 - toimisto