ASTANGAJOOGA

Toni O.

Astangajooga on dynaamista voimajoogaa. Asentoja harjoitetaan rytmikkäänä liikesarjana (vinyasa) yhdessä bandhojen (sisäisten lihassupistusten), ujjayi-hengityksen ja drishtien (keskittynyt katse) kanssa. Tunti haastaa kehoa.

MA 17:30-18:30
PE 08:00-09:00

Astangajooga on dynaamista voimajoogaa. Asentoja harjoitetaan rytmikkäänä liikesarjana (vinyasa) yhdessä bandhojen (sisäisten lihassupistusten), ujjayi-hengityksen ja drishtien (keskittynyt katse) kanssa. Tunti haastaa kehoa.

Tunti on luonteeltaan dynaaminen ja soveltuu urheilullisempaa harjoitusta tarvitsevalle. Mikäli kärsit esim. polvi-, lonkka-, kyynärpää-, tai rannevammasta niin suosittelemme lempeämpää tuntia. Tunti on ohjattu ja opettaja antaa vaihtoehtoja liikkeille ohjeistaen apuvälineiden käytössä. Kaikki tarvittava opetetaan tunnilla. Harjoituksessa käytetään joogan apuvälineitä, kuten vyötä, tiiliä, putkityynyä, tuoleja ja huopia helpottamaan liikkeiden onnistumista tarvittaessa.

Tunnin rakenne:
- Surya Namaskar A ja B 5-10 kierrosta
- Asanat eli joogaliikkeet
- Loppuliikkeet
- Rentoutuminen

OHJEET TUNNILLE
Pue yllesi mukavat, joustavat vaatteet, ja ota mukaan juomapullo ja pieni pyyhe. Studiolta löytyy lainmattoja, mutta suosittelemme ottamaan oman maton. Pese kädet ennen ja jälkeen tunnin. Desinfioi lainamatto tunnin jälkeen.

KORONA OHJEET STUDIOLLA
Vaihtoaika tuntien välissä on 15-30 minuuttia ja sali tuuletetaan ennen sekä jälkeen tunnin. Tilassa on koneellinen ilmastointi sekä ilmanpuhdistin. Ryhmät pidetään pieninä (max. 5 henkeä). Kädet pestään tai desinfioidaan ennen ja jälkeen tunnin. Lainamatto sekä välineet desinfioidaan tunnin jälkeen. Tervehtimiseen käytetään muita tapoja kuin kättely. Pienryhmissä studiolla teemme harjoitusta 2 metrin päässä ihmisistä, jotka eivät kuulu omaan talouteen. Sairaana tai oireisena opettajat ja oppilaat pysyvät kotona.

UUSI ASIAKAS

Tunnit on jaettu tason mukaan neljään ryhmään: perustaso, keskitaso, jatkotaso ja restoratiivinen. Miehet ovat myös tervetulleita viikkotunneille! Miehiä käy; Astangajoogassa, Dynaamisessa hathajoogassa, YogaPilates- sekä kehonhuolto- ja liikkuvuus-tunneilla. 

WellMama-tunnit on tarkoitettu raskaana oleville ja synnyttäneille äideille.

Kuinka varaan ja perun tunnin?

TUNNIN MAKSAMINEN

Tunti varataan aina etukäteen vaikka sinulla ei olisi sarjakorttia studiolle. Kertamaksun tai kortin voit maksaa paikan päällä ennen tuntia tai etukäteen verkkopankissa, tilille tai MobilePay.

 

Valitse kertamaksu, 3, 5 tai 10 x sarjakortti. Hintoihin pääset tutustumaan tästä.

Halutessasi voit ostaa lahjakortin tai sarjakortin ennakkoon sähköisesti tai noutamalla studiolta.

Valkjärventie 2

Espoo, 02310 

www.wellstudio.fi

 

Mail: hello@yogawellness.fi

Tel: +358 44 308 4004 - toimisto