WellStudio sekä WellnessOnline palvelun perustaja, äiti ja kehonhuollon ammattilainen sekä yritysten hyvinvointiohjelmien tuottaja.

Itseensä tutustuminen, hyvän elämän tutkiminen ja lifefulness eli

elämäntäyteys ovat olemiseni kulmakiviä.

Hyvinvoiva keho, kannustava ympäristö itsetutkiskelu, mielekäs työ sekä toisten auttaminen lisää hyvinvointia ja saa minut jatkamaan tekemääni työtä.

Kiinnostus tietoisuutta laajentaviin menetelmiin ja elämäntäyteistä elämää kohtaan alkoi jo nuoruudessani ja vahvemmin  17-vuotiaana. Olen opiskellut, matkustanut, rakastunut, eronnut, hurahtanut, sairastunut, parantunut, myynyt omaisuuteni ja taas uudelleen rakentanut ymmärrystäni tasapainoisesta elämästä nyt yli neljäkymmentä vuotta. Opettajana ja henkisen puolen opastajana työskentelen  henkilökohtaisesta oivalluksesta käsin yhdistämällä taitoni sen kanssa, mikä on täällä edessäni, nyt.

 

Olen kehonhuollon ammattilainen, äiti, tytär, sisko, luonnon ja elämän rakastaja. Opetan tietoista läsnäoloa, pilatesta, joogaa, meditaatiota ja järjestän retriittejä sekä hyvinvointiohjelmia yritysten tarpeeseen.

Synnyin Eutinissa, Saksassa, mutta vartuin Suomessa. Asuin, opiskeluaikana ulkomailla ja käytin vapaa-aikani urheiluun, joogaan ja itsetutkiskeluun aina mahdollisuuksien mukaan. Pysyvästi muutin Suomeen vuonna 2006 perustaakseni maahantuontifirman.

 

Olen koulutukseltani taiteilija ja merkonomi sekä kasvatustieteilijä. Nyt opiskelen psykologiaa. Yleisurheilu tausta sekä teatteri- ja tanssitaiteen korkeakouluopinnot antoivat hyvän pohjan kehotietoisuudelle. Ennen Studion perustamista työskentelin ala-asteella luokanopettajana sekä yläasteella liikunnan- ja terveystiedon opettajana sekä Espoon työväenopistossa liikunnanohjaajana ja valmentajana. Nykyisin suunnittelen verkkosivustoja, tuotan mediasisältöä, rakennan yritysten hyvinvointiohjelmia ja opetan wellstudio sekä wellmama viikkotunteja studiolla Espoossa ja pääkaupunkiseudulla.

 

Hyvinvoinnin ONLINE-palvelu www.wellnessonline.fi sekä MamaOnline rakentui yhdessä puolisoni kanssa tuotettuna auttamaan kotiharjoittelussa koko maan laajuudella.

~ Ota yhteyttä ja muodosta yhteys hyvinvointiisi

Hei! Olen Lisbeth


Järjestän yrityksesi vetäytymisen, metsäkokouksen tai retriitin päheällä sisällöllä, unohtamatta pientä ripausta luksusta tai hassuttelua. WellnessWorkers verkostostani lähetän juuri sopivan ammattilaisen tapahtumaasi tai varaan tarpeita vastaavan tilan käyttöösi. Kerro mitä tarvitset niin me räätälöimme sen tarpeidesi mukaan.

graphic element

1-3 päivän hiljaisuus meditaatioretriitti

Mikä on 1-3 päivän hiljainen Lifefulness ® meditaatioretriitti?

 

Elämäntäyteyden hiljaisuus meditaatio retriitti on intensiivinen meditaatiokurssi, joka on tarkoitettu niille, jotka haluavat kokea hiljaisuuden, ja niille, joilla ei ole tarpeeksi aikaa lähteä pidemmille 10 päivän retriiteille.

 

Sekä aloittelijat että kokeneet meditaation harjoittajat ovat tervetulleita sukeltamaan meditaation kauneuteen ja kokemaan hiljaisuuden eheyttävän voiman. Retriitin aikana esitellään 

​​menetelmiä erilaisista perinteistä kuten; jooga, chi kung, metsäkylpy, shindo, vyöhyketerapia jne. tukemaan meditaatioharjoittelua.

 

Ohjelman tarkoituksena on luoda asianmukaiset olosuhteet mielen rauhoittumisen kokemiseksi ja opettaa sen kautta ihmisille miten saavuttaa homeostaasi eli tasapaino elämässä.

 

 

Milloin ja missä?

6.9.2020 klo 10:00-17:00 | Nuuksio, Vihti

1 päivän Lifefulness hiljaisuus meditaatioretriitti                  150 €

6.-8.11 .2020 | Nuuksio, Vihti

3 päivän Lifefulness hiljaisuus meditattioretriitti                   450 €           

graphic element

Varaa; yksityistunti, hieronta tai metsäretki

Yksityistunti, mentorointi, metsäretki tai hieronta sopivat yhdelle, kahdelle tai pienelle ryhmälle sekä uusille aloittelijoille. Tapaaminen järjestetään halutussa kohteessa, studiolla Espoossa tai ONLINE-livestriimattuna.

Metsäretket toteutetaan Nuuksion kansallispuistossa Espoo - Vihti akselilla.

 

Joogaterapia tai Pilateksen yksityistunti – saat oman harjoitusohjelman ja opettajan täyden huomion 1-10 kertaa sovitusti; lievittämään kipua tai uupumuksesta toipumiseen, painon hallintaan, voiman lisäämiseen,  ryhdin parantamiseen  tai vastapainoksi kovalle treenamiselle tai oman meditaatioharjoituksen aloittamiseen.

Jooga tai Pilates perusteet - keskitaso - jatkotaso kurssi – 

Yksityistunti ryhmälle –  opetuksessa keskitytään  yksilölliseen ohjaukseen pienryhmässä.  Sopii ystäville, työporukalle, polttareihin urheiluporukalle, vauvakutsuille tai lisäohjelmaksi tapahtumaan.

Ayurvedinen Joogahieronta & Healing  –  on yhdistelmä syväkudoksen hierontaa, avustettuja joogavenytyksiä ja energiatyötä.  Hieronnassa käytetään Ayurvedasta kehotyypille sopivaa öljyä, mutta tekniikka eroaa klassisesta Ayurvedisesta hieronnasta. Lisbeth sisällyttää energiahoitoa hierontaan tasapainottaakseen epätasapainon tiloja.

One to One Mentorointi 60 min  –  kaipaatko uutta suuntaa tai vaihvistusta - Meillä kaikilla pitäisi olla henkisen puolen mentori 

elämässämme. Henkiset mentorit  auttavat sijoittamaan henkiseen terveyteen, henkilökohtaiseen kasvuun ja täyden potentiaalin saavuttamiseen. Mentorina autan sinua oppimaan menetelmiä laajentamaan tietoisuutta sekä tarjoan opastusta ja  viisautta päätöksentekoon.

Pari- ja kaverihierontakurssi 2 h –  järjestä rentouttava aikuisten pari- ja kaverihierontakurssi kaveriporukalla. Hierontakursseja järjestetään myös perheenlisäystä odottaville pareille, jotka haluavat opetella, miten hierontaa voidaan käyttää rentoutus- ja kivunlievennysmenetelmänä raskauden- ja synnytyksen aikana.

 

Hinta: 90 € 2 hlö (minimi kolme paria)

Parihieronta 1 -  selkä, päänahka ja jalat                                 

Parihieronta 2 -  kädet, jalat ja kämmenet                               

Parihieronta 3 -  selkä, hartiat ja pää       

 

Metsästä hyvinvointia Nuuksiossa 2 h; luontoyhteyttä ja vitaalia energiaa - Forest Wellness; sieni- tai marjastus-retki Nuuksion  kansallispuistoon. Kokoonnumme Tervalammen Kartanon pihalla, Nuuksion Läntisellä portilla. Pidämme evästauon ja teemme lyhyen harjoituksen matkan varrella. Sieni- tai marjaretken voi tilata erikseen esim. ulkomaalaisille vieraille. 

Hinta: 30 € (minimi 5 hlö)

graphic element

YritysWellness 

Tunti tai työpaja studiolla, yrityksesi tiloissa tai livestriimattuna;

haluatko yrityksesi työntekijöille tai johdolle ohjelmaa? – taukojumppa, viikkotunti tai oheisohjelma kokouksen yhteyteen. Tarjoamme laajan verkoston alan-ammattilaisia ja valmentajia, joten pyydä tarjous tai räätälöity paketti lukukaudeksi tai kertaluontoisesti.

Yritys Wellness viikkotunti; räätälöity livestream- tai studiotunti. –

Säilytä yhteys hyvinvointiin; mindfulness, hengitystyöpaja tai ohjattu 

syvärentoutuminen, jooga- tai pilates -tunti ammattitaidolla yrityksen tarpeisiin vuosien kokemuksella meillä, teillä tai online. Harjoitus  

voidaan järjestää livestriimattuna studiotunnin lisäksi, studiolla tai yrityksen tiloissa kertaluontoisesti joka toinen viikko, kerran kuukaudessa tai kerran viikossa sovitusti henkilöstöä ajatellen.

 

Lifefulness YritysWellness hinnasto; meillä, teillä tai striimattuna.

Livestream-/Studiotunti   90/150 €

Yritysryhmäkortti100       599/1099 €

Yritysryhmäkortti50         329/563 €

Aktiviteetti                       390 €   

Yrityshyvinvoinnin retriitti ja laitevieroitus

Yrityksille työhyvinvointihierontakurssi & kehonhuolto 1-3 h; hyvä vuorovaikutus työntekijöiden välillä lisää yhteisön työhyvinvointia. 

Tyhy-hierontakurssilla tehdään hauskaa kehonhuoltoa pienryhmissä 

ja opetellaan parijoogavenytyksiä sekä rentouttava hieronta jonka teema valitaan kolmesta vaihtoehdosta. Hieronta tehdään vaatteet päällä painallustekniikkaa, ravistelua ja venytyksiä apuna käyttäen.

Työhyvinvoinninhierontakurssi 1 - selkä, päänahka ja jalat              

Työhyvinvoinninhierontakurssi 2 - kädet, jalat ja kämmenet

Työhyvinvoinninhierontakurssi 3 - selkä, hartiat ja pää

Yritys Vetäytyminen; luonnosta voimaa pääkaupunkiseudun kupeessa.  –Miltä kuullostaa vetäytyminen luxus kelohuvilassa Nuuksiossa metsän keskelllä järven rannalla höystettynä lyhyellä 

mindfulness sessiolla tai metsäkylvyllä (shinrin yoku-harjoituksella) 

läheisillä kallioilla? 

Päiväkokous – Kokoushuvila käytössänne 08:00 - 17:00

  • Aamukahvi + aamiaisleipä tai -piiras

  • Herkullinen lounas + itsetehty leipä

  • Iltapäiväkahvit + Päivän Pulla

109 € / hlö, 10 hengen ryhmä (alv 0 %)

Sauna käytössänne 149 € lisähinnalla sisältäen kylpypyyhkeet! 

 

Yöpyvä kokous – Kokoushuvila käytössänne 09:00 — 12:00 = 1,5 vrk

Sisältäen täyshoidon, majoituksen kelohuviloissamme 2h-huoneissa, liinavaatteet ja siivouksen. Käytössänne kokoushuvila saunoineen, nuotiopaikka ja oma ranta.

199 € / hlö, ryhmäkoko 8 hlöä (alv 0 %)

Aamujooga, metsäkylpy (shinrin yoku), midfulness, hieronta, villiyrttikurssi, SUP lautailu tai hengitystyöpaja metsässä 390 € / sis. opettajan kurssin luonnossa. 

 

 

Ota yhteyttä

graphic element

Hei! Palaan pian asiaan.