Tutustu Lifefulness®

metodiin

Saavuta potentiaalisi tässä ja nyt!

Tankkaa elämäntäyteyttä uutiskerjeenä

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta.

Image by Conscious Design
graphic element

Lifefulness® 

- meditaatio ja liike, ja kaikki niiden välillä -

graphic element

1-3 päivän hiljaisuus meditaatioretriitti

Mikä on 1-3 päivän hiljainen Lifefulness ® meditaatioretriitti?

 

Elämäntäyteyden hiljaisuus meditaatio retriitti on intensiivinen meditaatiokurssi, joka on tarkoitettu niille, jotka haluavat kokea hiljaisuuden, ja niille, joilla ei ole tarpeeksi aikaa lähteä pidemmille 10 päivän retriiteille.

 

Sekä aloittelijat että kokeneet meditaation harjoittajat ovat tervetulleita sukeltamaan meditaation kauneuteen ja kokemaan hiljaisuuden eheyttävän voiman. Retriitin aikana esitellään 

​​menetelmiä erilaisista perinteistä kuten; jooga, chi kung, metsäkylpy, shindo, vyöhyketerapia jne. tukemaan meditaatioharjoittelua.

 

Ohjelman tarkoituksena on luoda asianmukaiset olosuhteet mielen rauhoittumisen kokemiseksi ja opettaa sen kautta ihmisille miten saavuttaa homeostaasi eli tasapaino elämässä.

 

Milloin ja missä?

27.9.2020 klo 10:00-17:00 | CityRetriitti, Valkjärventie 2

1 päivän Lifefulness hiljaisuus meditaatioretriitti                   77 € / hlö

6.-8.11 .2020 | Espoo, Valkjärventie 2

11.-13.12.2020 | Espoo, Valjärventie 2

3 päivän Lifefulness hiljaisuus meditattioretriitti                  149 € / hlö

graphic element

WellStudio One to One

Yksityistunti, mentorointi, metsäretki tai hieronta sopii yhdelle, kahdelle tai pienelle ryhmälle sekä uusille aloittelijoille. Tapaaminen järjestetään halutussa kohteessa, studiolla Espoossa tai striimattuna

online. Metsäretkelle lähdetään Nuuksion kansallispuistoon Vihdistä.

 

Joogaterapia tai Pilateksen yksityistunti – saat oman harjoitusohjelman ja opettajan täyden huomion 1-5 kertaa sovitusti; lievittämään kipua tai uupumuksesta toipumiseen, painon hallintaan, voiman lisäämiseen,  ryhdin parantamiseen  tai vastapainoksi kovalle treenamiselle tai oman meditaatioharjoituksen aloittamiseen.

Hinta:

Ensikäynti 75 min 77 €, 2 henkilöä 50 € hlö

Jatkokäynti 60 min 69 €, 2 henkilöä 41 € hlö

Yksityistunti ryhmälle –  opetuksessa keskitytään  yksilölliseen ohjaukseen pienryhmässä.  Sopii ystäville, työporukalle, polttareihin urheiluporukalle, vauvakutsuille tai lisäohjelmaksi tapahtumaan.

Hinta:

27 € hlö (minimi kolme henkeä)

Privaatti synnytysvalmennus – Paikalle voit saapua yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Valmennuksessa käymme läpi tekniikoita ja menetelmiä, joita voit käyttää synnytyksen aikana. Teemme  käytännön harjoituksia avautumisvaiheen tueksi. Synnytyksen kulku ja vaiheet käydään läpi sekä marmapisteet kivunlievitykseen.  Lue lisää

Hinta:

90 min 109 €, 1-2 hlö

Lifefulness® Ayurvedic Healing  Yoga Massage – on yhdistelmä syväkudoksen hierontaa, avustettuja joogavenytyksiä ja energiatyötä.  Hoito tapahtuu lattialla patjan päällä. Hieronnassa käytetään Ayurvedasta kehotyypille sopivaa öljyä ja Calamus-juurijauhetta. Hoitoon sisältyy tasapainottava  energiahoito  sekä äänimaljarentoutus.

Hinta: 

60 min 90 €, 1 henkilö

One to One Mentorointi 60 min  kaipaatko uutta suuntaa tai vahvistusta? Meillä kaikilla pitäisi olla henkisen puolen mentori 

elämässämme. Henkinen mentori  auttaa sijoittamaan henkiseen terveyteen, henkilökohtaiseen kasvuun ja täyden potentiaalin saavuttamiseen sekä laajentamaan tietoisuutta ja viisautta valintoihin.

 

Hinta: 

75 min 77 €  

5 kertaa 350 €

Pari- ja kaverihierontakurssi 2 h; rentoutumista ja hauskuutta  – varaa rentouttava aikuisten pari- ja kaverihierontakurssi. UmaYogi hierontakursseja on myös perheenlisäystä odottaville pareille, jotka haluavat opetella, miten hierontaa voidaan käyttää rentoutus- ja kivunlievennysmenetelmänä raskauden- ja synnytyksen aikana. 

Räätälöimme mieluusti myös yrityksille työhyvinvointihierontakurssin.

 

Hinta: 90 € 2 hlö (minimi neljä henkeä)

Parihieronta 1 -  selkä, päänahka ja jalat                                 

Parihieronta 2 -  kädet, jalat ja kämmenet                               

Parihieronta 3 -  selkä, hartiat ja pää       

 

Metsästä hyvinvointia retki Nuuksioon 2 h; luontoyhteyttä ja vitaalia energiaa! Forest Wellness; jooga-, suppailu-, midfulness-, shinrinyoku-, sieni- tai marjastus-retki Nuuksion  kansallispuistoon. Kokoonnumme Tervalammen Kartanon pihalla, Nuuksion Läntisellä portilla. Pidämme evästauon ja teemme harjoituksia kauniissa maisemissa.  Räätälöydyn Forest Wellness retken voi tilata erikseen esim. ulkomaalaisille vieraille, yritysporukalle tai polttareihin. 

Hinta: 28 € hlö (minimi viisi henkeä)

graphic element

Lifefulness® Well-Yrityksille

Tunti tai työpaja studiolla, yrityksesi tiloissa tai livestriimattuna;

haluatko yrityksesi työntekijöille tai johdolle ohjelmaa? – taukojumppa, viikkotunti tai oheisohjelma kokouksen yhteyteen. Tarjoamme laajan verkoston alan-ammattilaisia ja valmentajia, joten pyydä tarjous tai räätälöity paketti lukukaudeksi tai kertaluontoisesti.

Yritys Wellness viikkotunti; räätälöity livestream- tai studiotunti. –

Säilytä yhteys hyvinvointiin; mindfulness, hengitystyöpaja tai ohjattu 

syvärentoutuminen, jooga- tai pilates -tunti ammattitaidolla yrityksen tarpeisiin vuosien kokemuksella meillä, teillä tai online. Harjoitus  

voidaan järjestää livestriimattuna studiotunnin lisäksi, studiolla tai yrityksen tiloissa kertaluontoisesti joka toinen viikko, kerran kuukaudessa tai kerran viikossa sovitusti henkilöstöä ajatellen.

 

Lifefulness YritysWellness hinnasto; meillä, teillä tai striimattuna.

Livestream-/Studiotunti           150 €

Yritysryhmäkortti100                1099 €

Yritysryhmäkortti50                   563 €

Aktiviteetti                                   280 €   

Yrityksille työhyvinvointihierontakurssi & kehonhuolto 1-3 h; hyvä vuorovaikutus työntekijöiden välillä lisää yhteisön työhyvinvointia. 

Tyhy-hierontakurssilla tehdään hauskaa kehonhuoltoa pienryhmissä 

ja opetellaan parijoogavenytyksiä sekä rentouttava hieronta jonka teema valitaan kolmesta vaihtoehdosta. Hieronta tehdään vaatteet päällä painallustekniikkaa, ravistelua ja venytyksiä apuna käyttäen.

Työhyvinvoinninhierontakurssi 1 - selkä, päänahka ja jalat              

Työhyvinvoinninhierontakurssi 2 - kädet, jalat ja kämmenet

Työhyvinvoinninhierontakurssi 3 - selkä, hartiat ja pää

Yritys Vetäytyminen; luonnosta voimaa pääkaupunkiseudun kupeessa.  –Miltä kuullostaa vetäytyminen luxus kelohuvilassa Nuuksiossa metsän keskelllä järven rannalla höystettynä lyhyellä 

mindfulness sessiolla tai metsäkylvyllä (shinrin yoku-harjoituksella) 

läheisillä kallioilla? 

Päiväkokous – Kokoushuvila käytössänne 08:00 - 17:00

  • Aamukahvi + aamiaisleipä tai -piiras

  • Herkullinen lounas + itsetehty leipä

  • Iltapäiväkahvit + Päivän Pulla

109 € / hlö, 10 hengen ryhmä (alv 0 %)

Sauna käytössänne 149 € lisähinnalla sisältäen kylpypyyhkeet! 

 

Yöpyvä kokous – Kokoushuvila käytössänne 09:00 — 12:00 = 1,5 vrk

Sisältäen täyshoidon, majoituksen kelohuviloissamme 2h-huoneissa, liinavaatteet ja siivouksen. Käytössänne kokoushuvila saunoineen, nuotiopaikka ja oma ranta.

199 € / hlö, ryhmäkoko 8 hlöä (alv 0 %)

Aamujooga, metsäkylpy (shinrin yoku), midfulness, hieronta, villiyrttikurssi, SUP lautailu tai hengitystyöpaja metsässä 280 € / sis. opettajan kurssin luonnossa. 

 

Hei! Olen Lisbeth

graphic element

Olen Äiti, tytär, puoliso ja studion omistaja, mentori ja Lifefulness® & UmaYogi -metodin kehittäjä. Tunneilleni osallistut Studiolla tai livestriimattuna wellnessonline.fi palvelun

kautta.  Lisäksi online palvelusta voit vuokrata harjoituksia kerta- tai kuukausimaksulla. Hiljaisuusretriitit pidetään lähellä kotiani Nuuksiossa metsän siimeksessä Vihdin puolella.

graphic element

"Mielemme muovaa elämäämme, olemme sitä mitä ajattelemme"

Lisbeth Taivasmaa