top of page

Raskausjooga Helsinki

Annankatu 29b, Helsinki, Finland

Baby Shower ja Mamajooga

Keskiviikkoisin klo 19:00-20:00
Ohjaajana: Lisbeth

Tunnin sisältö:

Nyt pääset harjoittamaan raskausajan joogaa Lisbethin kanssa myös Helsingissä. Tervetuloa kurssille Helsingin Astangajoogakoulun ihaniin tiloihin Kamppiin.

Lisätietoa:

Raskausajan jooga Helsinki

keskiviikkoisin klo 19:15-20:15.

Kurssipaikka: Annankatu 29B, sisäpiha, yläsali


Raskausajan joogakurssi kaikille raskaana oleville aiemmasta joogakokemuksesta riippumatta. Kurssi ei ole synnytysvalmennus vaan ensisijaisesti äidin hyvinvointia, tukilihasten voimaa ja kehon liikkuvuutta ylläpitävää harjoittelua raskauden aikana. Kurssin voi aloittaa pääsääntöisesti raskauden ensimmäisen kolmanneksen jälkeen, ja harjoituksia voi tehdä koko raskausajan läpi aivan synnytykseen asti. Mikäli haluat aloittaa jo ensimmäisen kolmanneksen aikana, varmista lääkäriltäsi/neuvolastasi, että raskaus on vakaa, vointisi on hyvä eikä esteitä liikunnallisille harjoituksille ole.


Tunneilla teemme rauhallisia ja kevyitä hathajoogaan perustuvia harjoituksia, jotka soveltuvat raskaana oleville. Joogassa vahvistetaan lantionpohjaa ja lisätään sen joustavuutta, mikä on erityisen tärkeää synnytyksen kannalta. Lisäksi teemme helppoja hengitys- ja rentoutusharjoituksia. Tunneilla tehtävät harjoitteet muokataan raskauden eri vaiheisiin sopiviksi. Samalla jooga on mielen sisäinen keskittymisharjoitus, joka vahvistaa yhteyttä syntymättömään vauvaan.


Lempeiden joogaharjoitusten tavoitteena on lisätä raskausajan hyvinvointia, vähentää synnytyspelkoa ja tarjota luonnollisia apukeinoja itse synnytykseen. Raskausajan joogan ei ole tarkoitus olla fyysisesti kuormittavaa, vaan jooga tasapainottaa kehon sekä mielen kireyksiä. Lisäksi jooga auttaa rentoutumaan ja käyttämään hengitystä rentoutumisen apuna. Ryhmässä harjoitteleminen lisää myötätuntoa sekä itseä että vauvaa kohtaan.


Tunneilla otetaan huomioon harjoittelijoiden yksilökohtaiset tuntemukset, ja ohjaaja auttaa soveltamaan harjoituksesta jokaiselle sopivan.


Voit ostaa kurssille osallistumista varten täyden 8x kurssikortin tai vain 6x kurssikortin, jolla pääset osallistumaan kuudelle kurssin tunnille.


Hinta (sis. alv 10%): (8x) 112 € / 102 € (80 krediittiä)


Ilmoittautumis- ja maksuohje: Kurssin kesto on kahdeksan viikkoa. Varausjärjestelmä rekisteröi ilmoittautumisen kaikille kurssin kerroille automaattisesti. Mutta mikäli tiedät jo etukäteen, ettet pääse tietylle kurssikerralle, voit perua kyseisen tunnin ilmoittautumisen yhteydessä tapahtumaluettelosta (klikkaa x-merkkiä) ja korvata kerran myöhemmin alkeistunneilla. Sairastapauksissa voit perua kurssikerran 2h ennen tunnin alkua omista varaustiedoistasi.


Ilmoittautuminen: https://astangajooga.fi/joogalajit/raskausjooga/


Tärkeää: jos teet ilmoittautumisen yhteydessä itsellesi käyttäjätunnuksen, muista valita itsellesi oikea hintaryhmätieto: normaalihinta tai yksi alennusryhmistä (alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille sekä HUS:n työntekijöille, ota todistus mukaan kurssille).


Varausjärjestelmämme edellyttää, että valitset ilmoittautumisen yhteydessä, käytätkö mahdollisesti jo olemassaolevaa krediittikorttiasi (My Passes) tai ostatko uuden kurssikortin: Klikkaa painiketta Ilmoittaudu, jolloin avautuu kurssin ilmoittautumisikkuna, ja klikkaa siinä edelleen auki hinnastokategoria "Kurssikortit", niin näet tälle kurssille soveltuvat kurssipaketit ja niiden hinnat.


Vinkki: klikkaa kurssikorttien alla olevaa linkkitekstiä "See more" nähdäksesi kaikki hintavaihtoehdot. Valitse haluamasi paketti ja jatka ilmoittautumisen vahvistukseen klikkaamalla painiketta "Book".


Huom: valitse omaa hintaryhmääsi vastaava kurssikortti! Kurssin sisäänkirjautumisen nopeuttamiseksi joogasalilla suosittelemme maksamaan kurssin ilmoittautumisen yhteydessä, mutta jos sinulla on käytettävissä liikuntamaksuetuja Smartum, Virike, ePassi, EazyBreak, Edenred (liikuntaseteleitä, -maksukortti tai -sovellus), voit valita maksutavaksi paikan päällä (On-Site Payment).


Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Peruutukset viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.


Perustiedot

Keskiviikkoisin klo 19:00-20:00
Ohjaajana: Lisbeth

Säilytä yhteys hyvinvointii

1/0
bottom of page