ONLINE BabyJooga

Verkko-opetus

Baby Shower ja Mamajooga

Pe klo 11:00-12:00

Tunnin sisältö:

On tärkeää löytää harjoitusohjelma, joka on tarpeeksi lempeä kehollesi, mutta samalla vahvistava. Äidin ja vauvan yhteisessä joogatuokiossa rakennamme kehotietoisuutta lempeästi voimistuen ja palautuen.

Lisätietoa:

Yhdeksän pitkän kuukauden jälkeen olet iloinen, että sinulla on ihana vauva jota halata ja rakastaa. Uusi elämäntilanne vauvan kanssa tarkoittaa uutta aikataulua, ja saatat löytää itsellesi vähemmän aikaa keskittyä omaan hyvinvointiin ja terveyteen.


Tämä harjoitus on ONLINE verkkotunti. Verkko-opetus tapahtuu Meets -alustalla ja on reaaliaikaista opetusta verkon välityksellä. Kirjautumisohjeet ja opetuksen linkin saat sähköpostitse 1–3 arkipäivää ennen kurssin alkua. Mikäli et ole saanut ONLINE-tunnin kirjautumislinkkiä ennen tunnin alkua, tarkista sähköpostisi roskapostit. Jos viestiä ei vieläkään löydy, ole yhteydessä info@wellstudio.fi tai 0443084004 / toimisto.


Opetuksessa on hyvä olla kaikilla kerroilla: pilatespallo (18 cm), kuminauha, hieronta- tai tennispallo, tuoli sekä jumppamatto.


Väline: Tarvitset tietokoneen, tabletin tai mobiililaitteen ja vain muutaman neliön tilan.


* Alennetut hinnat ovat online-tunneille, opiskelijoille, äitiyslomalaisille, työttömille sekä eläkeläisille. Alennushinta maksetaan studiolla paikan päällä ennen tai jälkeen tunnin.

Perustiedot

TÄYNNÄ
Lukukausi: 9.9.2022.-2.12.2022 (12 krt)
Syysloma: vko 42 17.-21.10.2022
Tunnin kesto: 60 min
Ohjaaja: Lisbeth

Lisätietoja ja kuvia

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/10