ONLINE
BabyPilates

Verkko-opetus

Baby Shower ja Mamajooga

Ma klo 11:00-12:00

Tunnin sisältö:

Aloitamme tunnin lyhyellä teoriaosuudella, jonka jälkeen teemme noin 45 minuutin pituisen pilates-harjoituksen ja lopetamme tunnin venyttelyyn.

Lisätietoa:

Harjoitus sisältää turvallisia ja koko kehoa palauttavia sarjoja, jotka sopivat hiljattain synnyttäneille. BabyPilates sisältää liikkeitä seisten, istuen, kylkiasennossa ja lattialla maaten noin 15 minuutin jaksoissa. Äidin kunnon kohetessa myös vauva saa kokemuksia erilaisista asennoista, liikkeistä ja rytmistä. Välillä vauva saa pötkötellä alustalla ja välillä hän pääsee mukaan liikkumaan. Tavoitteena on vahvistaa äidin keskikehoa ja lantionpohjaa, huoltaa kehoa ja parantaa liikkuvuutta.


Tämä harjoitus on ONLINE verkkotunti. Verkko-opetus tapahtuu Meets -alustalla ja on reaaliaikaista opetusta verkon välityksellä. Kirjautumisohjeet ja opetuksen linkin saat sähköpostitse 1–3 arkipäivää ennen kurssin alkua. Mikäli et ole saanut ONLINE-tunnin kirjautumislinkkiä ennen tunnin alkua, tarkista sähköpostisi roskapostit. Jos viestiä ei vieläkään löydy, ole yhteydessä info@wellstudio.fi tai 0443084004 / toimisto.


Opetuksessa on hyvä olla kaikilla kerroilla: pilatespallo (18 cm), kuminauha, hieronta- tai tennispallo, tuoli sekä jumppamatto.


Väline: Tarvitset tietokoneen, tabletin tai mobiililaitteen ja vain muutaman neliön tilan.


* Alennetut hinnat ovat online-tunneille, opiskelijoille, äitiyslomalaisille, työttömille sekä eläkeläisille. Alennushinta maksetaan studiolla paikan päällä ennen tai jälkeen tunnin.

Perustiedot

Lukukausi: 05.09.-28.11.2022
Kurssin pituus: 12 kertaa
Tunnin kesto: 1 h
Ohjaaja: Lisbeth Taivasmaa
Hinta: 69 €

Säilytä yhteys hyvinvointii

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/10