Kehonhuolto ja venyttely

Valkjärventie 2, Pohjois-Tapiola, Espoo

Baby Shower ja Mamajooga

Ti klo 11:00-11:45

Tunnin sisältö:

Vietä aktiivinen, mutta rentouttava lounastauko kevyen jumpan ja kehonhuollon merkeissä. Tällä tunnilla tehdään lyhyt alkulämmittely, jonka jälkeen keskitytään käsittelemään kehon kireitä kohtia rullien ja tennispallojen avulla.

Lisätietoa:

Tunnilla tehdään liikkuvuutta lisääviä venytyksiä ja rentoutusharjoituksia. Huomioimme myös niskahartiaseudun ja haemme yhteyttä ylä- ja alavartalon välille. Tämän tunnin jälkeen koet olosi virkistyneeksi ja jaksat jälleen paremmin arjen pyörteissä.


Tunnin jälkeen voit lounastaa kätevästi Spektri Business Park ravintolassa, joihin pääset suoraan sisäkautta studion tiloista.


* Alennetut hinnat ovat online-tunneille, opiskelijoille, äitiyslomalaisille, työttömille sekä eläkeläisille. Alennushinta maksetaan studiolla paikan päällä ennen tai jälkeen tunnin.

Perustiedot

Lukukausi: 17.08.-14.12.2022
Syysloma: vko 42 17.-21.10.2022
Tunnin kesto: 45 min
Ohjaaja: Tanja

Lisätietoja ja kuvia

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/10

Sijaitsemme Spektri Business Parkin kivijalassa, Pohjois-Tapiolassa, Espoossa. Meille on oma sisäänkäynti Valkjärventieltä, mutta voit saapua businessparkin kaikista ovista klo 17:00 saakka sisäkautta. Lastenrattaat voi jättää Spektri Business Park, Duo-talon käytävälle studion eteen tai Valkjärventien puolelle. Usein äidit menevät syömään businessparkin lounasravintoloihin; Kirjo tai Tesan tunnin jälkeen rattaiden kanssa. Maksuttomat parkkipaikat sijaitsevat Valkjärventien päädyssä Kehä I tien vieressä. Muista kiekko!