top of page

Järjestä juhlat

Valkjärventie 2, Pohjois-Tapiola, Espoo

Baby Shower ja Mamajooga

BabyShower juhlat äidille!

Tunnin sisältö:

Vuokraa tila ja/tai ohjelmaa ja järjestä Baby Shower juhlat ihanalla Studiolla. Meiltä löytyy kaikki tarvittava juhlien järjestämiseen.

Lisätietoa:

Kutsut järjestetään yleensä kahta kuukautta ennen laskettua aikaa. Huomioi kuitenkin, että jos äiti odottaa kaksosia, kannattaa juhlat järjestää jo hieman aiemmin. Juhlan tarkoituksena on hemmotella tulevaa äitiä lähimpien ystävien ja sukulaisten kera.


Yleensä Baby Shower-juhlat järjestetään nyyttikestein ja jokainen vieras valmistaa juhliin jotain pientä purtavaa. Juhlien järjestäjä voi hoitaa tarjoilun paikan päällä tai me studiolla hoidamme pitopalvelun puolestasi. Voit siis vuokrata pelkän tilan ja hoitaa tarjoilut itse.


Hauskan elementin iltaan luo elämys tai aktiviteetti, joka voi olla vaikka jalkakylpy, tuoksuja työpaja, astrologinen tulkinta, äänimaljarentoutus, joogatunti, lastenvaate-esittelijä tms. Muita ohjelmanumeroita voivat olla mm. hennatatuointi, äidiksi tulemisen seremonia, vauvan syntymän ajankohdan arvaus, vauvakuvien arvaus (jokainen tuo oman vauvakuvan ja vieraat arvuuttelevat kuka kukin on) jne. Voimme tarvittaessa järjestää koko ohjelman tai yhden aktiviteetin.


Vauvakutsuilla muistetaan erityisesti tulevaa vauvaa ja lahjat annetaan usein juuri vauvalle. Vanhemmat usein kuitenkin kaipaavat jonkinlaista tukea valmistautumiseen, joten yhteislahjaksi sopii myös WellStudio sarjakortti Baby -tunneille tai vaikkapa synnytys- ja vanhemmuusvalmennus tuleville vanhemmille.

Perustiedot

Pyydä tarjous: info@wellstudio.fi

Säilytä yhteys hyvinvointii

bottom of page