BabyLantionpohja TÄYNNÄ

Valkjärventie 2, Pohjois-Tapiola, Espoo

Baby Shower ja Mamajooga

Ti klo 10:00-10:50

Tunnin sisältö:

Tällä jokaiselle synnyttäneelle naiselle sopivalla tunnilla tutustumme lantionpohjan lihasten terveysvaikutuksiin ja synnyttäneen naisen liikuntasuosituksiin.

Lisätietoa:

Tunneilla harjoittelemme lantionpohjan lihasten löytämistä. Vahvistamistamme erilaisten progressiiviseen kehitykseen tähtäävien harjoitteiden avulla lantionpohjan kuntoutumista. Lisäksi teemme erkauman kuntoutukseen sopivia keskivartaloliikkeitä ja huollamme kehon ongelmakohtia venyttelyjen ja hierontojen avulla. Tunneille voit tulla ilman vauvaa tai vauvan kanssa yhdessä. Harjoitus keskittyy äidin kuntoutukseen.


Tältä tunnilta saat myös vinkkejä kotiharjoittelua varten, jotta varmistat paremman elämänlaadun synnytyksen jälkeen.


Tunnin ohjaaja Tanja on Personal Trainer, ravitsemus- ja elintarvikeneuvoja, äitiysliikuntavalmentaja, Pilates- ja luontojoogaohjaaja. Tanjan missio on auttaa sinua löytämään avaimet parempaan hyvinvointiin omaan elämääsi ja arkeesi sopivalla tavalla.


* Alennetut hinnat ovat online-tunneille, opiskelijoille, äitiyslomalaisille, työttömille sekä eläkeläisille. Alennushinta maksetaan studiolla paikan päällä ennen tai jälkeen tunnin.

Perustiedot

Lukukausi: 17.08.-14.12.TÄYNNÄ
Tunnin kesto: 50 min
Ohjaaja: Tanja

Lisätietoja ja kuvia

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/10

Sijaitsemme Spektri Business Parkin kivijalassa, Pohjois-Tapiolassa, Espoossa. Meille on oma sisäänkäynti Valkjärventieltä, mutta voit saapua businessparkin kaikista ovista klo 17:00 saakka sisäkautta. Lastenrattaat voi jättää Spektri Business Park, Duo-talon käytävälle studion eteen tai Valkjärventien puolelle. Usein äidit menevät syömään businessparkin lounasravintoloihin; Kirjo tai Tesan tunnin jälkeen rattaiden kanssa. Maksuttomat parkkipaikat sijaitsevat Valkjärventien päädyssä Kehä I tien vieressä. Muista kiekko!