BabyLantionpohja

Valkjärventie 2, Pohjois-Tapiola, Espoo

Baby Shower ja Mamajooga

Ke klo 11:00-12:00

Tunnin sisältö:

Tällä jokaiselle synnyttäneelle naiselle sopivalla tunnilla tutustumme lantionpohjan lihasten terveysvaikutuksiin ja synnyttäneen naisen liikuntasuosituksiin.

Lisätietoa:

Tunneilla harjoittelemme lantionpohjan lihasten löytämistä. Vahvistamistamme erilaisten progressiiviseen kehitykseen tähtäävien harjoitteiden avulla lantionpohjan kuntoutumista. Lisäksi teemme erkauman kuntoutukseen sopivia keskivartaloliikkeitä ja huollamme kehon ongelmakohtia venyttelyjen ja hierontojen avulla. Tunneille voit tulla ilman vauvaa tai vauvan kanssa yhdessä. Harjoitus keskittyy äidin kuntoutukseen.


Tältä tunnilta saat myös vinkkejä kotiharjoittelua varten, jotta varmistat paremman elämänlaadun synnytyksen jälkeen.


Tunnin ohjaaja Tanja on Personal Trainer, ravitsemus- ja elintarvikeneuvoja, äitiysliikuntavalmentaja, Pilates- ja luontojoogaohjaaja. Tanjan missio on auttaa sinua löytämään avaimet parempaan hyvinvointiin omaan elämääsi ja arkeesi sopivalla tavalla.


* Alennetut hinnat ovat online-tunneille, opiskelijoille, äitiyslomalaisille, työttömille sekä eläkeläisille. Alennushinta maksetaan studiolla paikan päällä ennen tai jälkeen tunnin.

Perustiedot

Kevätlukukauden kurssit:
18.1.-15.2.
1.-29.3.
3.-31.5.
Tunnin kesto: 60 min / 5 krt
Hinta: 89 €

Säilytä yhteys hyvinvointii

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/10