top of page

BabyJooga

Valkjärventie 2, Pohjois-Tapiola, Espoo

Baby Shower ja Mamajooga

KESKIVIIKKOISIN
Klo 12:15-13:00
Tunnin kesto: 45 min
Ohjaaja: Lisbeth

Tunnin sisältö:

Palaudu raskaudesta ja synnytyksestä lempeän, mutta tehokkaan joogan avulla - samalla saat ihanaa yhteistä tekemistä vauvasi kanssa! Aloitamme tunnin laskeutumalla tilaan, jonka jälkeen teemme joogaharjoituksen yhdessä ja yksin vauvan kanssa. Lopetamme tunnin rentoutukseen tai hierontaan.

Lisätietoa:

Jokainen harjoitus pitää sisällään liikkeitä:

  • seisten

  • istuen

  • lattialla maaten


Kaikki tarvittava löytyy studiolta ja hinta pitää sisällään:

  • alustan

  • opetuksen

  • tarvittavat välineet


Studion harjoitustila pyritään pitämään rauhallisena, joten vauvaa voi tarpeen vaatiessa siirtyä rauhoittelemaan keittiön lounge-tilaan. Pikkuiselle voi ottaa mukaan leluja, oman alustan ja vaipan saa vaihtaa kesken tunnin matolla ja käydä pesulla. Pidämme ilmapiirin rentona, joten voit ruokkia ja liikkua tilassa aina, kun tarve syntyy - vauva on pomo!


 

Osallistua voit sinulle sopivalla tavalla:

  • kertamaksu

  • sarjakortti

  • kausimaksu


Edullisella kausimaksulla sitoudut yhteen ryhmätuntiin viisitoista kertaa kauden ajaksi. Sarjakortti;

1, 3, 5 tai 10 kertaa käy kaikille ryhmätunneille. Varaa tunti etukäteen kalenterista ja maksa sarjakortti tai kausimaksu paikan päällä opettajalle ensimmäisen tunnin jälkeen.


* Alennetut hinnat ovat online-tunneille, opiskelijoille, äitiyslomalaisille, työttömille sekä eläkeläisille. Alennushinta maksetaan studiolla paikan päällä ennen tai jälkeen tunnin.


Hinnasto

Perustiedot

KESKIVIIKKOISIN
Klo 12:15-13:00
Tunnin kesto: 45 min
Ohjaaja: Lisbeth

Reittiohjeet

Tervetuloa! 🌟

Sisäänkäynti: Meillä on oma sisäänkäynti Valkjärventieltä. Voit käyttää tätä sisäänkäyntiä saapuessasi studiolle. 🚪

Lastenrattaat: Mikäli saavut ensimmäistä kertaa lastenrattaiden kanssa ja haluat tuoda ne esim. suojaan sisätiloihin käytävälle, voit soittaa studion numeroon (0443084004), ja tulemme opastamaan sinut Valkjärventien puolelle sisäpuolelle. Voit myös jättää lastenrattaat studion eteen, jolloin salista näkee rattaat harjoituksen ajan. 🚼

Lounasravintolat: Monet äidit suuntaavat tunnin jälkeen syömään Spektri Business Parkin lounasravintoloihin, kuten Kirjo tai Tesan, rattaiden kanssa. Nämä ravintolat sijaitsevat Businessparkin tiloissa ja sijaitsevat 10 metrin päässä tiloistamme. 🍽️

Parkkipaikat: Maksuttomat parkkipaikat sijaitsevat Valkjärventien päädyssä Kehä I -tien vieressä. Muistathan käyttää pysäköintikiekkoa pysäköidessäsi. 🅿️⏰

Toivomme, että nämä ohjeet auttavat sinua saapumaan WellStudio:lle sujuvasti. Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitset lisätietoja, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.

Nähdään pian! ✨

Meillä käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut

WellStudio Smartum
eazybreak wellstudio
epassi-hyvinvointi_wellstudio
Wdenred WellStudio
MobilePay WellStudio
bottom of page