top of page

BabyFIT

Valkjärventie 2, Pohjois-Tapiola, Espoo

Baby Shower ja Mamajooga

To klo 12:00-12:45
Tunnin kesto: 45 min
Ohjaaja: Ohjaaja vaihtelee

Tunnin sisältö:

Tässä jumpassa vahvistetaan ja huolletaan pääasiassa vatsa-selkä-hartiaseutua. Vauva saa olla sylissä tai temmeltämässä lattialla. Sinä ja vauvasi olette tervetulleita juuri sellaisina kuin olette.

Lisätietoa:

Tässä jumpassa vahvistetaan ja huolletaan kehoa kokonaisvaltaisesti pienvälineitä hyödyntäen. Välillä teemme kiertoharjoittelua ja toisinaan perinteisempää jumppaa. Vauva saa olla sylissä tai temmeltämässä lattialla. Sinä ja vauvasi olette tervetulleita juuri sellaisina kuin olette.


Tarvitsette mukaan vauvalle huovan ja mukavat rennot vaatteet. Sisäkengät voi toki halutessaan vaihtaa jalkaan. Toki paljain varpain pärjää myös! Kaikki muu tarvittava löytyy paikan päältä ja opettaja ohjeistaa liikkeet kunkin tason mukaisesti. Tervetuloa!


---


Osallistua voit sinulle sopivalla tavalla:

  • kertamaksu

  • sarjakortti

  • kausimaksu


Edullisella kausimaksulla sitoudut yhteen ryhmätuntiin viisitoista kertaa kauden ajaksi. Sarjakortti;

1, 3, 5 tai 10 kertaa käy kaikille ryhmätunneille. Varaa tunti etukäteen kalenterista ja maksa sarjakortti tai kausimaksu paikan päällä opettajalle ensimmäisen tunnin jälkeen.


* Alennetut hinnat ovat online-tunneille, opiskelijoille, äitiyslomalaisille, työttömille sekä eläkeläisille. Alennushinta maksetaan studiolla paikan päällä ennen tai jälkeen tunnin.


Hinnasto

Perustiedot

Torstaisin klo 12:00-12:45
Tunnin kesto: 45 min
Ohjaaja: Vaihtelee
Ei tuntia; talviloma 23.2.

Säilytä yhteys hyvinvointii

bottom of page