SUP-jooga/pilates/retki

Hinta

15-39 €

Päivämäärä

28.8.

Klo

Tapahtuma

Lähdemme SUP-melonta ja patikkaretkelle Tervalammelta, Vihdistä tai Kattilasta Espoossa. Toki voit tilata ohjaajan myös haluamaasi kohteeseen. Sisävesillä suppailu on rauhallisempaa, sillä sääolosuhteet ovat useimmiten tyynemmät kuin merellä. Lautaretkellä on tilaa viidelle osallistujalle ja teemme lautojen päällä lyhyen rentoutuksen ennen maihin nousua.


Tunnin melonnan jälkeen patikoimme noin viisi kilometriä Nuuksion kansallispuiston polkuja ristiin rastiin takaisin maittavalle keittolounaalle.


Ilmoittaudu mukaan: info@wellstudio.fi

Facebookissa


Lähetämme laskun retkestä kolme päivää ennen tapahtumaa, koska aktiviteetti toteutetaan säävarauksella. Ilmoita samalla ruokarajoitteet, tarvitsetko pelastusliivit ja muuta huomioitavaa esim. terveydentilassa. Uimataito vaaditaan kaikilta osallistujilta.


Paikalle voit saapua omalla autolla tai vaikkapa pyörällä. Kimppakyytejä järjestämme tarvittaessa tai ilmoita mahdollisuudesta tarjota kyytiä Facebook tapahtumassa.


Espoosta matkaa noin 42 km Helsingistä matkaa noin 49 km


Huom! Mikäli suppailu arveluttaa käytössämme on myös soutuveneet vesiosuudelle.


Ennen lautaretkeä kertaamme perusteet: -laudalle nousu sekä poistuminen -SUP-laudan ja melan käsittely -melontatekniikoita -käännökset -turvallisuus vesillä


KAIKKIIN SUP-AKTIVITEETTEIHIN SISÄLTYY SEURAAVAT VÄLINEET


-Sup lauta, mela ja karkuremmi -Neopreenisukat -Kuivapussi tavaroille -Pelastusliivit tarvittaessa


Melojan suosituspaino: 60-90 KG Suositeltu maksimikantavuus: 115 KG Laudan paino: 9 KG


Tervetuloa mukaan!

Opettaja

Lisbeth

Lisbeth

Lisbeth ohjaa luontoliikuntaa, tietoista läsnäoloa, pilatesta, joogaa, meditaatiota ja järjestää retriittejä sekä hyvinvointiohjelmia yksityisten sekä yritysten tarpeisiin Nuuksion kansallispuistossa, Espoossa ja Vihdissä.