top of page

Tapahtuma

Riippumattorentoutus Nuuksiossa

AJANKOHTA
HINTA
Lauantai
15/23
LA
19:45-20:45

🌲🌟 Metsän Siimeksessä Lyhtyjen Yössä: Riippumattorentoutus Nuuksion Kansallispuistossa 🌟🌲


Tervetuloa unohtumattomalle yöseikkailulle Nuuksion sydämeen! Lähde kanssamme metsän rauhaan ja koe ainutlaatuinen riippumattorentoutus lyhtyjen valossa. 🌌✨


Ohjattu Rentoutuminen Luonnon Syleilyssä Riippumatossa on aikaa vetäytyä omiin ajatuksiin, aistia ympäröivää luontoa ja nauttia hämärtyvästä illasta. Anna luonnon eheyttää olemustasi, kun rentoudumme yhdessä yöllisessä metsässä. 🌿🌙


Tapahtumapäivä: 26.8.2023

Kellonaika: 19.45 - 20:45

Tapaamispaikka: Hawkhillin mökkikylä

Hinta: 23 € (sisältäen ohjatun rentoutuksen ja pakuriteen)

Oma riippumatto mukaan: 15 €


📆 Varaa paikkasi kalenterista: Varaaheti.fi


Varustaudu retkeen mukavasti ja lämpimästi. Meillä on riippumatot valmiina, mutta jos haluat tuoda oman mukanasi, se onnistuu edullisempaan hintaan. Oma makuupussi tai peitto voi olla oikein miellyttävä lisä. Huomioithan sään mukaiset vaatetukset ja hyvät kengät. 🛶🌄


📍 Saapumisohjeet: Hawkhill, Haukkamäentie 95, 03220 Vihti


Tapahtumapaikkamme sijaitsee Hawkhill mökkikylässä, Nuuksion kansallispuistossa. Voit saapua paikalle bussilla, soutaen, pyörällä tai patikoiden. Huomioithan, että huvilakylässämme ei ole parkkitilaa! Alla olevat saapumisohjeet auttavat sinua löytämään perille:


🚗 Autolla: Aja Nuottakodon leirikeskuksen pihaan osoitteeseen: Järventaustantie 220 B, Tervalampi, ja kävele 2,1 km metsätietä Hawkhillin mökkikylään saapumisohjeiden mukaisesti tai jätä autosi Kattilan parkkipaikalle.


🚌 Julkisilla: Pääset Kattilaan bussilla 245A, ja matkaa metsäteitä pitkin Hawkhillin mökkikylään on noin 3.5 km josta voit patikoida paikan päälle tai noudamme teidät soutuveneellä Kaitlammen rannalta. Kyyti takaisin Kattilaan järjestyy myös soutaen.


🚴 Pyörällä: Nuuksion alueella on hyvin merkittyjä pyöräilyreittejä, jotka johdattavat sinut perille.


🛶 Soutaen: Soutumatka kestää noin kymmenen minuuttia.

Mikäli tarvitset apua reittien suunnittelussa tai lisätietoja saapumisesta, älä epäröi ottaa yhteyttä. Lähetämme saapumisohjeet osallistujille sähköpostitse tapahtumapäivän aamuna.


Toivotamme sinulle iloista ja miellyttävää matkaa kohti rentouttavaa lyhtyjen loisteessa järjestettävää tapahtumaamme Nuuksion taianomaisessa metsässä! 🌲✨


Ohjaaja: Lisbeth Taivasmaa Lue lisää: WellStudio.fi


Tule uppoutumaan metsän syleilyyn ja löytämään hetki rentoutumisen taikaa! Laita viestiä, jos sinulla on kysyttävää tai haluat varmistaa paikkasi tapahtumassa. Nähdään Nuuksiossa!


#Riippumattorentoutus #Nuuksio #MetsänLoiste #LyhtyjenYö #LuonnonRauha #Hawkhill #WellStudio #


Haluamme varmistaa, että tapahtuma on turvallinen ja nautinnollinen kaikille. Siksi järjestäjällämme on tarvittava vastuuvakuutus tapahtumaa varten. Kuitenkin suosittelemme jokaista osallistujaa tarkistamaan oman tapaturmavakuutuksensa voimassaolon ennen tapahtumaan osallistumista.


Vaikka olemme huolellisia ja pyrimme luomaan turvallisen ympäristön, tapahtumiin osallistuminen voi sisältää erilaisia toimintoja, joihin voi liittyä riskejä. Omalla tapaturmavakuutuksella varmistatte, että olette suojattu mahdollisten tapaturmien tai vahinkojen varalta.

Opettaja

Minulle on tärkeää luoda harjoituksen ympärille leppoisa ja kannustava ilmapiiri, jossa jokainen voi tuntea olonsa tervetulleeksi ja arvostetuksi. Tarjoan monipuolisia tunteja studiollani Espoossa, retriittejä, yritysliikuntaa ja elämyksiä, jotka täyttävät erilaiset tarpeet ja toiveet.

bottom of page