top of page

Tapahtuma

Mini-irtiotto Kesään

AJANKOHTA
HINTA
Päivämäärä tulossa
Hinta tulossa
Tulossa

Tervetuloa WellWild kesäretriitille – seikkailuun luonnon syleilyssä!


Haluatko kokea unohtumattoman kesäloman täynnä rentoutumista, hyvinvointia ja seikkailua? Liity mukaamme WellWild kesäretriitille, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden kokea luonnonvoimien vaihtelevuus ja täydellinen tasapaino kehon, mielen ja sielun välillä.


WellRetreat soveltuu kaikille. Loma, johon liittyy luonto ja oleminen, antaa rauhaa sekä mielelle että keholle. Retriitti tarjoaa ympäristön "kirjautua ulos", tyhjentää pää ja ohjelman rentouttaa keho erilaisista jännityksistä ja päivittäisistä toiminnoista. Kolmen päivän miniloma lataa ja lisää energiaa eikä uuvuta, koska mikään ei energisoi kehoa ja mieltä niin kuin metsäluonto.


Hinta:

490 €

I erä ilmoittautumisen yhteydessä

190 € (I retriittikirje - kuinka valmistautua)

II erä 2 viikkoa ennen retriittiä

300 € (II retriittikirje - saapumisohjeet)


Sisältää ohjelman, ohjauksen, majoittautumisen korkeatasoisessa huvilassa, pitopalvelun.


Nykyään kaiken pitää tapahtua nopeasti ja elämä on stressaavaa, joten ei ole mikään ihme, että yhä useammat tuntevat tarvitsevansa hengähdystauon arjen kiireestä. WellWild luontoretriitillä sinulla on mahdollisuus keskittyä upeissa puitteissa itseesi ja olemiseen. Retriitti on pientä luksusta ja irtiotto arjesta yksin, ystävien kera tai yhdessä kumppanin kanssa. Kaikki on mietitty teitä varten.


ALUSTAVA OHJELMARUNKO:


I PÄIVÄ

klo 15:00 Saapuminen, tervetulomalja ja huonejako

klo 16:00 Vapaaehtoinen aktiviteetti

  • suplautaretki / soutelu

  • metsäpatikka

  • omatoiminen pyöräily

klo 18:00 Illallisbuffet

klo 19:30 Nuotiotulilla

klo 20:00 Yrttijalkakylpy ja sauna omassa tahdissa


II PÄIVÄ

klo 09:00 Buffetaamiainen

klo 11:00 Vapaaehtoinen aktiviteetti

  • sup pilates & rentoutus / onnistuu myös laiturilla

  • metsäpatikka

  • omatoiminen pyöräily

klo 12:30 Lounas ja nokipannukahvit / yrttitee

klo 13:30 Siesta

klo 15:00 Vapaaehtoinen aktiviteetti

  • soutelu tai suppailu Kattilaan + metsävenyttely

klo 18:00 Laavuillallinen

klo 20:00 Hämäräretki

klo 20:30 Saunomista ja uimista hyvässä seurassa


III PÄIVÄ

klo 08:00 Smoothie & Akujooga / Sauna

klo 09:00 Vapaaehtoinen aktiviteetti

  • Villiyrttiretki

  • Köllöttelyä

klo 11:00 Brunssi

klo 12:00 Kotiinlähtö


Metsäretriitti vahvistaa yhteyttä luontoon ja antaa tilaa tyhjentää pää, koska kaikki on mietitty valmiiksi. Tekeminen on vapaaehtoista ja vaihtoehtona yhteisen tekemisen sijaan voit puuhastella omia, lukea, kirjoittaa tai vain köllötellä riipparissa lampea tuijotellen.


Tuli, vesi, sauna ja Nuuksion metsä rauhoittaa. Ympäristö ja ohjelma on luotu niin, että voit jättää arkihuolet ja paineet taakse, pysähtyä olemiseen, syödä, nukkua, vaalia ja vahvistaa omaa oloa ja eloa.


Vaellamme pieniä pätkiä yksityisessä (metsäretriittiin varatussa) metsäluonnossa ja Nuuksion kansallispuistossa. Järjestämme ohjattuja ja itsenäisesti tehtäviä aktiviteetteja. Nautimme kelohuvilan rauhasta, luonnon äänistä, tulen rätinästä, hemmotteluhoidoista ja omasta ajasta itselle.


Aamu alkaa kehoa ravitsevalla aamupalalla. Maukkaat lämpimät keittolounaat terassilla, laavulla tai kodassa. Tarkasti suunniteltu kevyt, mutta ravitseva illallinen tasapainottaa ja maadoittaa oloa. Ruoka on tasokkaista raaka-aineista valmistettua kasvisruokaa.


Otamme rennosti, pysähtelemme, ihmettelemme ja annamme itsellemme aikaa. Ohjelmaa on sopivasti. Joillekin sitä on enemmän kuin tarpeeksi, siksi ohjeena on kuunnella omaa kehoaan ja olemustaan. Aina voi tehdä omia juttuja, jos siltä tuntuu. Eli milloin vain voi jättää suunniteltua ohjelmaa väliin ja nukkua tai vaikka käydä kävelyllä. Kaikki on retriitillä vapaaehtoista!


Voit siis koota juuri itseäsi ravitsevan oman retriittiohjelman tarjonnasta.


Sijainti:

Retriitti toteutetaan Nuuksion ympäröimänä, yksityisellä alueella. Ikkunoista avautuu näkymä Nuuksion kansallispuistoon. Retriitillä saunot ja rentoudut upeissa puitteissa luonnosta nauttien. Saunasta pääsee vilvoittelemaan omaan rantaan tai katetulle terassille ympäri vuoden.


Majoitus:

2-3 hlö / 2-3 hh huoneessa

Privaattihuone järjestettävissä lisähinnasta.


Metsäretriitti vahvistaa omaa luontoyhteyttä ja antaa mahdollisuuden kirjautua ulos kiireestä. Pysähdymme turvallisesti ja ohjatusti erilaisten luentojen, hemmotteluhoitojen, saunomisen ja harjoitusten pariin.


Vaellamme pieniä pätkiä yksityisessä (metsäretriittiin varatussa) metsäluonnossa ja Nuuksion kansallispuistossa. Teemme ohjattuja meditaatioita, metsäänuppoutumisen -harjoituksia, luovuus harjoitteita ja kehollisia metsäjooga- ja chi kung - harjoitteita. Nautimme äänirentoutuksesta metsän ympäröimänä, yrttijalkakylvystä, puhdistavasta nuotiomeditaatiosta. Meditoimme huvilan takan äärellä tai riippumatoissa sään salliessa ja nauttimme pienistä päiväunista tunnelmallisessa kelohuvilassa.


Aamu alkaa kehoa ravitsevalla aamupalalla. Maukkaat lämpimät keitto lounaat lämmittävät syksyn saapuessa. Tarkasti suunniteltu kevyt, mutta ravitseva illallinen tasapainottaa ja maadoittaa oloa. Ruoka on tasokkaista raaka-aineista valmistettua kasvisruokkaa.


Vakuutus:

Osallistujat ei ole vakuutettu erikseen järjestäjän puolesta. Huolehdithan osallistuessasi, että tapaturma- tai vapaa-ajanvakuutuksesi on voimassa.


Metsäluonto tutkitusti elvyttää ja rauhoittaa, innostaa ja antaa meille uutta voimaa ja mentaalista energiaa.


Palaute

Eräs osallistujapalaute tiivistyi kahteen: sallivuus ja korkea laatu.


Kerro mikä oli hienoa ja inspiroivaa retriitissä, opetuksessa, opettajissa tai muussa? - rauha, levollisuus, taidokkaasti laadittu ohjelma - opettajien monipuolinen ammattitaito, lempeä ote ja kepeä mutta syvällinen ohjaus. - Leppoisa pingottamaton yleisfiilis. Ei liian ryppyotsaista eikä minkäänlaista fanatismia. - Mielettömän hyvä kasvisruoka. Tärkeää että kaikki kuuluivat samaan heimoon.


Mitä hyvää sait? - huh, niin paljon! Sain yhteyden itseeni, ytimeeni. Koin ihmistä suurempaa ’olemista’ ja merkityksellisyyttä. Sain vahvuutta ja herkkyyttä myös retriitin jälkeiseen eloon. Lisäksi useita isoja ja pieniä vinkkejä kehon ja mielen harjoituksiin. Koin olevani kotona. Tunne, mitä janoaa enemmän tai vähemmän aina. Kuulostaa niin kovin lattealta sanottuna. Mitkään sanat ei pysty kuvailemaan tuntoja ja yhteyttä mitä koin.Opettaja

Tiimimme koostuu intohimoisista yrittäjistä, hyvinvoinnin, elämyspalveluiden ja kehonhuollon ammattilaisista, joiden sydän sykkii luonnolle. Meille luonto on erityisen tärkeä, ja olemme itse kokeneet sen eheyttävän voiman ja tervehdyttävät vaikutukset.

Ohjaajina kesäretriitillä meillä on ilo opastaa sinua luontoyhteyden äärelle ja auttaa sinua löytämään tietoisen läsnäolon rauhallinen tila. Olemme sitoutuneita auttamaan sinua näkemään uudelleen ne tärkeät asiat ympärilläsi ja omassa elämässäsi.

Jokainen ohjaajamme tuo mukanaan ainutlaatuisen osaamisensa ja kokemuksensa hyvinvoinnin ja kehonhuollon alalta. Voit odottaa inspiroivia hetkiä luonnossa, ohjattuja harjoituksia ja syvällisiä keskusteluja.

Meidän tehtävämme on luoda turvallinen ja kannustava ilmapiiri, jossa voit tutustua itseesi, avata sydämesi ja jakaa kokemuksia samanhenkisten ihmisten kanssa. Kutsumme sinut mukaan WellWild kesäretriitille, jossa luonto toimii parhaana opettajana ja me ohjaajat olemme siellä tukemassa sinua matkallasi kohti syvempää yhteyttä itseesi ja ympäröivään maailmaan.

bottom of page