Forest Retreat

Hinta

490 €

Päivämäärä

Coming soon

Klo

Fri-Sun

Tapahtuma

HyvänOlon metsäretriitti soveltuu kaikille. Loma, johon liittyy meditaatiota ja harjoituksia, antaa rauhaa sekä mielelle että keholle. Retriitti tarjoaa ympäristön ja ohjelman rentouttaa keho erilaisista jännityksistä ja päivittäisistä toiminnoista. Viikonloppu lataa ja antaa energiaa eikä uuvuta, koska mikään ei energisoi kehoa ja mieltä niin kuin metsäluonto.


Hinta:

490 € (norm. 590 €) tarjous voimassa 31.8. saakka

I erä ilmoittautumisen yhteydessä 290 € (I retriittikirje - kuinka valmistautua)

II erä 2 viikkoa ennen retriittiä 200 € (II retriittikirje - saapumisohjeet)

Sisältää ohjelman, ohjauksen, majoittautumisen korkeatasoisessa huvilassa, pitopalvelun.


Nykyään kaiken pitää tapahtua nopeasti ja elämä on stressaavaa, joten ei ole mikään ihme, että yhä useammat tuntevat tarvitsevansa hengähdystauon arjen kiireestä. Metsäretriitillä sinulla on mahdollisuus keskittyä upeissa puitteissa meditaatioon, harjoituksiin ja olemiseen. Retriitti on pientä luksusta ja irtiotto arjesta yksin, ystävien kera tai yhdessä kumppanin kanssa. Kaikki on mietitty teitä varten.


ALUSTAVA OHJELMARUNKO:


PE klo 15:00 Saapuminen ja huonejako klo 16:00 SUP-lautaretki tai soutelu ja patikka klo 18:00 Illallisbuffet klo 19:30 Nuotiomeditaatio klo 20:00 Yrttijalkakylpy ja sauna


LA klo 08:30 Meditaatio klo 09:00 Buffetaamiainen klo 10:00 Metsäjooga ja riippumattorentoutus klo 12:00 Lounas ja nokipannukahvit klo 13:00 Siesta klo 14:00 Shinrin Yoku eli metsäkylpy klo 17:00 Aarrekartta työpaja klo 18:00 Illallinen klo 20:00 Nuotiomeditaatio klo 20:30 Joogahieronta ja sauna


SU klo 08:30 Meditaatio klo 09:00 Keräävä harjoitus Haukkamäellä klo 10:00 Aamupalabrunssi klo 11:00 Tietoisuus-miniworkshop ja itsemyötätuntoharjoitukset klo 13:00 Lounas klo 14:00 Kotiinlähtö


Metsäretriitti vahvistaa omaa luontoyhteyttä ja antaa mahdollisuuden kirjautua ulos kiireestä. Pysähdymme turvallisesti ja ohjatusti erilaisten luentojen, hemmotteluhoitojen, saunomisen ja harjoitusten pariin.

Tuli, vesi, metsä, sauna ja upea kelohuvila rauhoittaa. Ympäristö ja ohjelma on luotu niin, että voit jättää arkihuolet ja paineet taakse, pysähtyä olemiseen, vaalia ja vahvistaa omaa yhteyttä luontoon.


Vaellamme pieniä pätkiä yksityisessä (metsäretriittiin varatussa) metsäluonnossa ja Nuuksion kansallispuistossa. Teemme ohjattuja meditaatioita, metsäänuppoutumisen -harjoituksia, luovuus harjoitteita ja kehollisia metsäjooga- ja chi kung - harjoitteita. Nautimme äänirentoutuksesta huvilalla tai metsän ympäröimänä, yrttijalkakylvystä, puhdistavasta ja nuotiomeditaatiosta. Meditoimme huvilan takan äärellä tai riippumatoissa sään salliessa ja nauttimme pienistä päiväunista tunnelmallisessa kelohuvilassa.


Aamu alkaa kehoa ravitsevalla aamupalalla. Maukkaat lämpimät keittolounaat huvilan terassilla lämmittävät syksyn saapuessa. Tarkasti suunniteltu kevyt, mutta ravitseva illallinen tasapainottaa ja maadoittaa oloa. Ruoka on tasokkaista raaka-aineista valmistettua kasvisruokaa.


Metsäretriitissä otamme rennosti, pysähtelemme, ihmettelemme, nautimme ja annamme itsellemme aikaa nauttia olemisesta. Ohjelmaa on sopivasti. Joillekin sitä on enemmän kuin tarpeeksi. Siksi ohjeena on kuunnella omaa kehoaan ja olemustaan ja ottaa halutessaan omaa aikaa. Aina voi levätä, jos siltä tuntuu.


Pienillä lepohetkillä annat voimallisten harjoitusten vaikuttaa. Eli milloin vain voi jättää suunniteltua ohjelmaa väliin ja nukkua tai vaikka käydä kävelyllä. Kaikki on retriitillä vapaaehtoista! Voit siis koota juuri itseäsi ravitsevan oman retriittiohjelman tarjonnasta.


Sijainti:

Retriitti toteutetaan korkeatasoisella huvilalla Nuuksion ympäröimänä, yksityisellä alueella. Suurista ikkunoista avautuu unohtumaton näkymä sekä Haukkamäelle että Kaitlammen yli suoraan Nuuksion kansallispuistoon. Huvilalla saunot ja rentoudut upeissa puitteissa luonnosta nauttien. Saunasta pääsee vilvoittelemaan omaan rantaan tai katetulle terassille ympäri vuoden.Majoitus:

2-3 hlö / 2-3 hh huoneessa

4 makuuhuonetta

2 x 2 hh ja 2 x 3 hh Yhteensä: 10 hlö


Privaattimökki 839 € hlö tai 2 hlö 1090 €
Metsäretriitti vahvistaa omaa luontoyhteyttä ja antaa mahdollisuuden kirjautua ulos kiireestä. Pysähdymme turvallisesti ja ohjatusti erilaisten luentojen, hemmotteluhoitojen, saunomisen ja harjoitusten pariin.


Vaellamme pieniä pätkiä yksityisessä (metsäretriittiin varatussa) metsäluonnossa ja Nuuksion kansallispuistossa. Teemme ohjattuja meditaatioita, metsäänuppoutumisen -harjoituksia, luovuus harjoitteita ja kehollisia metsäjooga- ja chi kung - harjoitteita. Nautimme äänirentoutuksesta metsän ympäröimänä, yrttijalkakylvystä, puhdistavasta nuotiomeditaatiosta. Meditoimme huvilan takan äärellä tai riippumatoissa sään salliessa ja nauttimme pienistä päiväunista tunnelmallisessa kelohuvilassa.


Aamu alkaa kehoa ravitsevalla aamupalalla. Maukkaat lämpimät keitto lounaat lämmittävät syksyn saapuessa. Tarkasti suunniteltu kevyt, mutta ravitseva illallinen tasapainottaa ja maadoittaa oloa. Ruoka on tasokkaista raaka-aineista valmistettua kasvisruokkaa.


Vakuutus:

Osallistujat ei ole vakuutettu erikseen järjestäjän puolesta. Huolehdithan osallistuessasi, että tapaturma- tai vapaa-ajanvakuutuksesi on voimassa.


Metsäluonto tutkitusti elvyttää ja rauhoittaa, innostaa ja antaa meille uutta voimaa ja mentaalista energiaa.Palaute

Eräs osallistujapalaute tiivistyi kahteen: sallivuus ja korkea laatu.


Kerro mikä oli hienoa ja inspiroivaa retriitissä, opetuksessa, opettajissa tai muussa? - rauha, levollisuus, taidokkaasti laadittu ohjelma - opettajien monipuolinen ammattitaito, lempeä ote ja kepeä mutta syvällinen ohjaus. - Leppoisa pingottamaton yleisfiilis. Ei liian ryppyotsaista eikä minkäänlaista fanatismia. - Mielettömän hyvä kasvisruoka. Musta oli kiva, että Jean ja Isla olivat osa porukkaa, eikä ’vain henkilökuntaa’. Tärkeää että kaikki kuuluivat samaan heimoon.


Mitä hyvää sait? - huh, niin paljon! Sain yhteyden itseeni, ytimeeni. Koin ihmistä suurempaa ’olemista’ ja merkityksellisyyttä. Sain vahvuutta ja herkkyyttä myös retriitin jälkeiseen eloon. Lisäksi useita isoja ja pieniä vinkkejä kehon ja mielen harjoituksiin. Koin olevani kotona. Tunne, mitä janoaa enemmän tai vähemmän aina. Kuulostaa niin kovin lattealta sanottuna. Mitkään sanat ei pysty kuvailemaan tuntoja ja yhteyttä mitä koin.


Retriitin järjestäjinä tunnemme kiitollisuutta, että olemme pystyneet rakentamaan ilmapiirin, joka sallii kaikille olla oma itsensä kaikkine kokemuksineen. Tämä on meistä tie sisäisten puristusten hellittämiseen ja syviin oivalluksiin ja hyvään autenttiseen elämään ❤️ kiitos, että saamme palvella.Opettaja

WellWilderness

WellWilderness

Kaikki ohjaajat ovat yrittäjiä, hyvinvoinnin-, elämyspalveluiden- ja kehonhuollon-ammattilaisia ja luonto on meille erityisen tärkeä. Tunnemme oman kokemuksemme pohjalta luonnon eheyttävän voiman ja tervehdyttävät vaikutukset. Metsäretriitillä oleminen muistuttaa meitä luontoyhteydestä ja ohjaajat ovat opastamassa osallistujia tietoiseen läsnäoloon, auttaen laskeutumaan rauhalliseen tilaan. Näkemään jälleen, ne tärkeät asiat ympärillä ja omassa elämässä.