Babyjooga -ohjaajakoulutus 2023

Hinta

1170 €

Päivämäärä

3 moduulia

Klo

pe-la

Tapahtuma

3 X 25 h

Hinta: 390 €

(norm 550 €)

Varausmaksu: 100 €

Loppuerä: 290 €


I MODUULI 10.-11.2.2023

II MODUULI

III MODUULI


Yhteishinta: 1170 €


Ohjaajakoulutuksessa opit, kuinka jooga voi auttaa äitiä sopeutumaan muuttuneeseen kehoon ja vauva-arkeen. Lisäkoulutus sopii joogaopettajille, jotka haluavat laajentaa asiakaskuntaansa tai opettaa äiti-vauva -tunteja sekä terveydenhuollon- tai liikunta-alan ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita ohjaamaan synnytyksen jälkeistä joogaa.


Pääset kokeilemaan erilaisia tapoja kannatella vauvaa harjoituksen lomassa, opit lantionpohjalihasten tunnistamista sekä tekemään turvallisia liikkeitä juuri synnyttäneenä.


Koulutuksen aikana opit ymmärtämään paremmin, mitä äidin keho jaksaa ja on valmis tekemään synnytyksen jälkeen.


Ohjaajakoulutuksen käytyäsi osaat rakentaa mielekkään tuntikokonaisuuden asiakkaille, ja ymmärrät tuntien ohjaukseen liittyvät käytännöt. Ohjaajana opit soveltamaan synnytyksen jälkeisen ajan joogaliikkeitä turvallisesti variaatioineen. Pääset osallistumaan babyjooga tunnille asiakkaana ja näet erilaisia tapoja ohjata ryhmiä.


Koulutuksen 3. viikonloppuna ohjataan oma näytetunti ja esitellään babyjooga

-ohjaajakoulutuksen loppupresentaatio.Ohjaajat

Lisbeth & Virpi

Lisbeth & Virpi

Lisbeth Taivasmaa on kehonhuollon ammattilainen, äiti, vaimo, tytär, sisko, luonnon ja elämän rakastaja. Lisbeth opettaa luontoliikuntaa, tietoista läsnäoloa, pilatesta, joogaa ja meditaatiota ja pyörittää Welstudiota Espoossa.

Joogan eri muodot sekä meditaatio ovat kulkeneet mukana vuodesta 2001 lähtien opetustyössä. Ensimmäinen raskaus vuonna 2008 ja omien lasten syntymä kutsui ohjaamaan raskaana olevia ja synnyttäneitä äitejä.

Virpi Saari