Tervetuloa 

WellStudio -

tunneille!

Säilytä yhteys hyvinvointiin! Harrasta turvallisesti pienryhmissä Espoon viihtyisällä studiolla tai ONLINE-livestriimattuna koko Suomen laajuudella siellä missä olet.

Image by Conscious Design

Hello!

WellStudio tarjoaa arjen luksusta, omaa aikaa ja kehonhuoltoa studio- ja ONLINE-tunteina. Tunnit tulee varata aina ennen osallistumista kalenterista.

Maksa kertamaksu tai sarjakortti verkkomaksuna, MobilePay, tilille tai haluamallasi liikuntaedulla.

Lahjakortin voi noutaa studiolta Espoosta tai lähetämme sen sähköisesti tilaamaanne osoitteeseen.

HINNASTO

TUNNIT

 

#yoga #pilates

 #hieronta  #raskaus 

#yksityistunnit #tilavuokra #lahjakortit

#hyvinvointi #wellness

#vauva-aika #retriitit

#ayurveda #rentoutus

#yrityswellness

Lifefulness®  tunnit

- meditaatio ja liike, ja kaikki niiden välillä -

perustaso (p) keskitaso (k) jatkotaso (j) mama (m) restoratiivinen (r)

Miesten kehonhuolto ja liikkuvuus

Miesten myöhäisillan kehonhuolto- ja liikkuvuus-tunti pitää sisällään joka tunnilla hieman eri painotuksia maanantai-iltaisin.

maananai klo 19:15-20:15

Astangajooga

Astangajooga on dynaamista voimajoogaa. Asentoja harjoitetaan rytmikkäänä liikesarjana (vinyasa) yhdessä bandhojen (sisäisten lihassupistusten), ujjayi-hengityksen ja drishtien (keskittynyt katse) kanssa. Tunti haastaa kehoa.

maanantai klo 17:30-18:30
perjantai klo 08:00-09:00

Raskausajan Jooga

Säännöllinen liikunta koko raskauden aikana auttaa äitiä sopeutumaan kehonsa muutoksiin ja
synnytykseen valmistautumisessa. Opettaja antaa vaihtoehtoja liikkeille kunnon sekä voinnin mukaan. Voit tulla missä tahansa raskauden vaiheessa mukaan tunnille.

maanantai klo 19:00-20:00
keskiviikko klo 19:00-20:15 (Hki)

Lifefulness jooga ja meditaatio

Tähän on hyvä päättää työt ja aloittaa ilta. After Work Yoga & Lifefulness-tunti sopii kaikille! Erityisesti etänä tietokoneen edessä istuville harjoitus on täydellinen kehoa huoltava ja mieltä rauhoittava hetki.

Tunnin voi tilata esimerkiksi pienelle työporukalle tai koko yrityksen henkilöstölle. Tunti livestriimataan studiolta kalenterin mukaisesti koko Suomen laajuudella eli sijainti ei ole este.

Jokainen tunti sisältää hengitysharjoituksia ja mielenliikkeiden tiedostamista. Joogaliikkeiden avulla parannamme selkärangan liikkuvuutta ja harjoitus sopii erityisesti alaselkävaivoista että niska-hartiaseudun jäykkyydestä kärsiville, lievittäen selän kiputiloja.

maanantai 16:15-17:15
keskiviikko; 13. ja 20.1.2021

Lempeä Hathajooga

Lempeyteen ja yksilöllisyyteen nojaava hathajooga ei ohjaa vain yhteen oppiin, vaan antaa mahdollisuuden luottaa oman kehomielen viisauteen. Lempeä hathajooga lisää elinvoimaa omista lähtökohdista käsin ja tuo joogan myös osaksi arkea maton ulkopuolella.

tiistai klo 19:30-20:30

Yin Yang Jooga

Nautitko lempeän ja dynaamisen liikkeen yhdistämisestä? Tällä tunnilla pääset haastamaan mieltä sekä kehoa voimaannuttavilla liikesarjoilla unohtamatta restoratiivisia joogaliikkeitä. Yin / Yang-jooga sisältää tyypillisesti dynaamisen yin-osion tunnin aluksi ja yang-osion tunnin viimeisellä puoliskolla. Yhdistämällä kaksi joogatyyliä Yin / Yang-jooga parantaa kuntoa edistämällä samalla rentoutumista ja kehon palautumista.

keskiviikko klo 18:45-20:00

Iyengarjooga

Iyengarjoogassa asentotyöskentely on erittäin tarkkaa, mikä kehittää nopeasti kehotietoisuutta. Huomion tarkka kohdistaminen kehon linjauksiin hiljentää mielen ja linjaa sen toimimaan kehon kanssa yhteistyössä.

JomoJooga

Erittäin lempeä tunti joka sopii erityisesti kroonisista kiputiloista kärsiville. Tunnin ohjaaja on kärsinyt pitkään reumaattisista kivuista ja löytänyt joogasta elämänlaatua parantavan voimavaran. Tunti on suunniteltu kaikille ja pyrkii helpottamaan arjen kiputiloja avaten ja pitäen yllä kehon liikettä.

keskiviikko klo 08:30-09:30

Tietoinen läsnäoloharjoitus

Säännöllisellä meditaatiolla mieli asettuu, saa vakautta ja siirtyy syvemmille tunteen, intuition ja tietoisuuden tasoille. Tietoinen läsnäoloharjoitus on käytännönläheinen menetelmä, jota voi harjoittaa minkä tahansa muun henkisen harjoittelun rinnalla.

Mindful Rebirthing

Anup Henrikki Takarautio on meditoinut ja käyttänyt sekä opettanut holistista kehoterapiaa yli 30 vuoden ajan. Tällä esitysvideolla hän ohjaa syvähengityssession Mindful Rebirthing-harjoituksen jossa käytetään elinvoimaa lisääviä ja mieltä virkistäviä hengitystekniikoita. Vuokraa harjoitus WellnessOnline palvelusta.

Joogaa rintasyöpää sairastaneille

Joogaopettaja Camilla Backman tietää oman kokemuksensa pohjalta, että jooga on lempeä vartalon ja mielen tasapainottava liikuntamuoto rintasyöpähoitojen aikana. Joogaa rintasyöpää sairastaneille tunnin voi tilata yksityistuntia.

Yksityistunnit tilauksesta

Mattopilates

Pilatestunneilla on mukana enintään viisi henkilöä. Mattopilateksessa hyödynnämme kehonpainoa, ja lisäksi usein mukana myös pilatesrengas, pallo, vastuskuminauha tai foamroller. Sali on kevyesti lämmitetty.

perjantai klo 09:30-10:30

Äiti-Vauva jooga

Äiti -ja Vauva harjoituksen tarkoituksena on auttaa fyysistä ja emotionaalista elpymistä raskaudesta ja synnytyksestä. Tämä 60 min vuorovaikutteinen tunti sisältää myös lempeitä harjoituksia vauvoille. Ilmapiiri pidetään rentona, joten voit ruokkia, liikkua tilassa tai rauhoittaa vauvaa aina, kun tarve syntyy - vauva on pomo!

maanantai klo 11:45-12:45

YogaPilates

Nautitko pilateksesta? Entä jooga? Lisbeth Taivasmaa yhdistää nämä kaksi toisiaan täydentävää kokonaisuutta kehoa ravitsevaksi ja voimistavaksi harjoitukseksi. Tunnin luonne on virkistävä ja energisoiva, jossa yhdistyy perinteiset jooga-asennot modernin pilateksen sarjoihin.

keskiviikko klo 17:30-18:30 (k)
sunnuntai klo 18:30-19:30

Astangajooga perusteet

Astangajooga eli voimajooga sopii liikunnallisesta joogasta kiinnostuneille, mutta alkeiskurssiin osallistuminen ei edellytä liikunnallista taustaa, koska liikunnallisuus kehittyy vähitellen harjoittelun myötä. Perustunnilla opettelemme astangajoogan ujjayi-hengitystekniikkaa ja käymme läpi alkeistason jooga-asennot eli asanat.

perjantai klo 08:00-09:00

Hei! Olen Lisbeth

Tunneilleni osallistut ONLINE-livenä tai Studiolla Lisäksi WellnessOnline ja MamaOnline palvelusta voit vuokrata videon kerta- tai kuukausimaksulla. Hiljaisuusretriitit ja metsäretket tapahtuvat lähellä kotiani Nuuksiossa. Naisten Ayurvedinen joogahieronta, 

ja energiahoito tai yksityistunti sovitaan

erikseen sähköpostitsen. 

"Mielemme muovaa elämäämme, olemme sitä mitä ajattelemme"

HINNASTO

Jooga ja Mattopilates tunnit Studiolla tai Online

Studiotunnit (maksimissaan 5 hlö)

kertamaksu                              19 €  

sarjakortti kolme                  50 €  (30 pv)  + online ( 2 vko)

sarjakortti vitonen              77 € (60 pv)   + online (1 kk)

sarjakortti kymppi              150 €  (90 pv)+ online (3 kk)

wellnessonline.fi                   39 €    voimassa  1 kk

yrityskortti100                    1099 € (voimassa 6 kk)

yrityskortti50                       563 € (voimassa 6 kk)

Online-tunnit

kertamaksu                             15 €

sarjakortti kolme                  39 € (30 pv)

sarjakortti vitonen              55 € (60 pv)

sarjakortti kymppi              100 € (90 pv)

yrityskortti100                     890 € (voimassa 6 kk)

yrityskortti50                        450 € (voimassa 6 kk)

 

  • Tilaa yksityistunti yritykselle tai kaveriporukalle erikseen!

MAKSU VERKOSSA

 

MAKSU STUDION TILILLE: ( (hinnat sisältävät ALV 10% tai 24%)

Yoga Wellness Finland
IBAN: OP FI53 5780 4120 0691 30

MOBILEPAY: 044 308 4004 / wellstudio

Studiolla maksuvälineenä käy: käteinen, pankki- ja luottokortti, MobilePay sekä kaikki liikuntaedut. Maksu tuntien yhteydessä!

WellStudio Finland

Valkjärventie 2. 02310 Espoo

hello@yogawellness.fi

www.yogawellness.fi

WellnessOnline Oy

Metsänneidonkuja 10, Duo-talo

hello@wellnessonline.fi

www.wellnessonline.fi

Ilmoittautuminen

hello@yogawellness.fi

tiedustelut: 0443084004 / toimisto

VARAUSKALENTERI

Käyttöehdot

Rekisteri ja tietosuoja

Verkkolaskuosoite 003720412600

Verkkolaskun välittäjätunnus 003721291126

Välittäjätunnus pankkiverkossa DABAFIHH

Edenred maksuvälineenä.

Meillä Yoga Wellness Finlandin toimisteessä Yoga Wellness Boutiquessa käy maksuvälineenä Edenred liikuntaetu. Yhteys hyvinvointiin. Tervetuloa!